2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته خدایا

53 بازدید | 3 پست

از مادرشوهرم که عروس جدید اومد یهو کلا مارو گذاشت کنار بی احترامی ها بی محلی ها شروع شد تا تنهایی من تو شهر غریب و پسر یک سالم که هیچ جا نداشت بجز خونه مادربزرگش دیشب رفتیم هیچ کسی با ما حرف نمیزنه محل نمیده نمیگه بفرما یر سفره مخصوصا برادر شوهرم میگم قیدشونو بزنم کلا من دیگه نرم خونشون دوسه روزی یکبار همسرم و پسرم برن یا اینکه میگم خیلی رفتیم خونشون خسته شدن و بالاخره از هردو طرف دلگیری هایی پیش اومده ارتباطمونو همین دوسه روز یکبارکنم خودمم برم کم کم خوب بشیم باهم اونارو یه دفعه دعوت کنم امشب تولد جاریمه برم خونه مادرشوهرم البته تولد نگرفتنا میگم یعنی کمی خودمو عزیز و نزدیک کنم نظرشما کدومش بهتره

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم حالم خیلی گرفته حیف بخاطر اینکه تاپیک حذف نمیشه نمیتونم بگم چرا

اما در مورد تاپیک شما 

عزیزم من تجربه داشتم میگم هر کار که حال دلتو خوب میکنه رو انجام بده اگه بری حالت خوبه یا نه اگه نری

بنظرم یهویی فاصله نگیر اما کم کم رابطتتو کم کن حرف افتاد بگو چرا رابطتو کم کردی که نگن حسودی میکنه بگو مادر جان احساس میکنم ما میاییم اینجا مثل قبل خپشحال نمیشید اگه اذیت میشید کمتر بیاییم جوری بگو که دعوا نشه البته اگه جنبه انتقاد داره

اما اگه یهویی قطع رابطه کنی میگن که حسودی کرد 

برای تولد جاریتم اگه جاریت خوبه تبریک بگو اگه نیست بگو نمیدونستم تولدته