2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی سوال خیلی مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست

پی اس بخری انگار واس خودت هوو اوردی😅😅 من باشم طلا رو نمیفروشم حیفه . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات توی سه سال همه کار کرده ..هنوزم شک داری بگیری یا نه؟؟؟؟بعدم اگر میخوای طلا بفروشی ...بفروش...حس ...

دستیند و فقط از یه چی میترسم 

مامانم اگ بفهمه دستبندمو فروختم منو میکشه فقط شکم بخاطر اینه ، چون از دستبند من بدلش زباده میخاسم اینو بفروشم بدل بگیرم مامانم نفهمه🥲اگ این مورد نبود تا الان خریده بودم براش 

من باشم طلا نمیفروشم از این چیزا بخرم چون میدونم شوهرم ناراحت میشه ازم

ولی عاشق پی اسه 🥲ینی بعضی وقتا میبینه تو اینستا کسی برا کسی کادو خریده بهم با ذوق نشون میده خودش توانایی خریدشو داره ولی نمیگیره میگه شاید لازم داشتم ی بار پولشو جم کرد اما تولدم نزدیک بود همونو برام گردنبد خرید 🥲

ای وای چرا 😂زیاد بازی میکنن ؟مگ عادی نمیشه براشون

والا من اکثرا دیدم زیاد بازی میکنن . زناشون شاکین از دستشون

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
واقعا تو دو راهیه سختیم زدم استخاره گفتم هر چی جوابش بشه اونو انجام میدم اونجام نوشته بود اختیار با ...

خوب دست دومشو پیدا کن بخر . اما طلا نفروش . به نظرم یه کادو کوچیک بخر .در عوض پس انداز کنید سال بعد بخر واسش