2777
2789
عنوان

اسم یه غذایی بگین که درک نکردین چرا مردم انقد دوس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 4142 بازدید | 217 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چراخوشمزس که

البته ذائقه ای هست مثلامن خودم اصلادوست نداشتم ولی الان یه ۵.۶سالی میشه واقعادوسش دارم 

قبلا چندشم میشد ولی الان نه

شایدچون چندشم میشددوست نداشتم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

فقط قهوه

اخ گفتی

یه مدت خودمو کشتم باهاش ارتباط بگیرم. هی میگفتم لابد من یه چیزیم هست ک نمیتونم قهوه بخورم دیگه.  این همه طرفدار داره

آخرشم نشد. الانم متنفرم ازش

تاپیک بقلیو دیدین چ عکسی گذاشته بود؟؟ وایی من ترسیدم یکی بیاد ارومم کنهههه😐😂💔

اره طفلک چی میکشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

کله پاچه+کلم پلو

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨