2777
2789
نمیدونم کلمبیا یود کجا دارن انجامش میدم ۲۰۰ نفر اینا هم مرده

آره توی کلمبیا دارن انجامش میدن مافیا کلمبیا خیلی قوی آن خیلی راحت مردم رو اغفال میکنن بخاطر همین میگم این سریال ها بدیشون اینه که کاملا خشونت آمیز و بدتر از همه قابل اجران!!!

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون اول اون مردک مترویی جلوم سبز بشه زنگ میزنم پلیس بیاد ببرش😄

من کلا میگم علنی بگن قانونی میتونن تو اینترنت بگن خیلی ها برن برای ثبت نام😅

حالا مردم ایران درسته بخت ازشون برگشته اما احمق که نیستن کی قبول میکنه بره بمیره

اگه مجبور باشی خیلیا مثل اولین پست این تاپیک🙂🙂

میگن یه گروه مافیا تو اسپانیا این بازیو راه انداختن پلیس هم هیچ ردی ازشون پیدا نمیکنه پلیسا احتمال د ...

این سریال بدیشون اینه که خشنود بدتر از اون قابل اجرا کردند!!

یه سریال خشونت آمیز آمریکایی هست نمیتونم اسمش‌رو بگم بعد فصل ۲ همین سریال یه مرد عادیه نشون میده تحت تاثیر فصل اول این سریال که توی فضای مجازی پخش شده میره کار های خشونت آمیز فصل اول سریال رو روی مردم‌عادی انجام‌میده😑😑

نه دیگه به این کشکی هم نیست شاید تو کشورهای دیگه بشه ولی قطعا برای ما قفله

چزا اتفاقا به همین‌ کشکیه🙂🙂

این سریال بدیشون اینه که خشنود بدتر از اون قابل اجرا کردند!!یه سریال خشونت آمیز آمریکایی هست نمیتونم ...

اینجور فیلم ها خیلی زود رو آدما تاثیر میزارن الان اینایی هم که میگن اگه باشه میریم فاز برداشتن نزدیکشم نمیتونن باشن🤦🏻‍♀️

فکر‌نمیکنم با رضایتم قانونی باشه چون دارن قتل میکنن توی باز ک حادثه پیش نمیاد بمیرن

خب دیگه طرف داره رضایت میده که بمیره پس قتل به حساب نمیاد یه جور خودکشی خود خواستس🙂🙂

خب دیگه طرف داره رضایت میده که بمیره پس قتل به حساب نمیاد یه جور خودکشی خود خواستس🙂🙂

باشه ولی خب پلیس و قانون ک این چیزها حالیش نیست 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اینجور فیلم ها خیلی زود رو آدما تاثیر میزارن الان اینایی هم که میگن اگه باشه میریم فاز برداشتن نزدیک ...

جدا باشه میرم 

تهش اینه که میفتیم می‌میریم دیگه ( چیزی که خیلی شبا آرزوشو میکنیم ) 

مرگ خیلی بهتر از زندگی هست که با فقر باشه 

باشه ولی خب پلیس و قانون ک این چیزها حالیش نیست

چرا نیست کلا قانونی داره پیش میره با رضایتنامه و هم‌اینجور چیزا قانون هم‌نمیتونه دهنش رو باز کنه چیزی بگه اگه دنیا قانون داشت اینقدر کثیف و وحشتناک نبود

جدا باشه میرم تهش اینه که میفتیم می‌میریم دیگه ( چیزی که خیلی شبا آرزوشو میکنیم ) مرگ خیلی بهتر از ز ...

فکر کردن به مرگ با نزدیک مرگ بودن خیلی فرق داره مثل اونایی که آرزو داشتن بمیرن و خود.کشی کردن همشون التماس میکردن که نجات پیدا کنن