2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم مارو ک میبرن راهیان جنوبی شب قم میمونیم هر دوطرفمیگم قم شاید بزارن

اها قمم میرید

خب شاید بزارن احتمالا میزارن

مارو که از طرف دانشگاهمون مشهد میبرن رها میکنن قم که خب کوچیک تر و سرراست ترم هست

بله . البته ما راهیان نور نبودیم عزیزم . سفر مشهد بود که هتل نزدیک حرم داشتیم و هر شب ساعت ۱۰ سر شما ...

رراهیان فکر کنم سخت تر میگیرن🙁

خیلی دوست دارم‌قم با ازادی برم

چون یادمه فقط نیم ساعت بهمون فرصت میدادن

بعد فورا جمع مون میکردن میبردن خوابگاه

مثلا ساعت ۹ونیم دیگه خوابگاه بودیم  ساعت ۶ راه میفتادیم جنوب

ولی  خودم ازاد باشم میتونم تایم خوابگاه حرم باشم یا بازارم برم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

دانشجو بودم رفتم 

نه هر وقت خودشون میخواستن ما رو میبردن 

حتی خواب درستم نداشتیم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اها قمم میریدخب شاید بزارن احتمالا میزارنمارو که از طرف دانشگاهمون مشهد میبرن رها میکنن قم که خب کوچ ...

اره سر راهه چون ما از خراسان میایم

خداکنه بزارن

خیلی دوست دارم‌قم با ازادی برم

چون یادمه فقط نیم ساعت بهمون فرصت میدادن

بعد فورا جمع مون میکردن میبردن خوابگاه

مثلا ساعت ۹ونیم دیگه خوابگاه بودیم  ساعت ۶ راه میفتادیم جنوب

ولی  خودم ازاد باشم میتونم تایم خوابگاه حرم باشم یا بازارم برم

اونجا ازادین ولی چون شبه و همه جا خلوته خودتون ترجیح میدبن بخوابین😐😂والا من دستشویی با ترس و لرز میرفتم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
دانشجو بودم رفتم نه هر وقت خودشون میخواستن ما رو میبردن حتی خواب درستم نداشتیم

قم چی؟ شمازو قم بردن؟

میدونم چون وقت کم بود

ولی میگم مارو ک ی شب قم میرن شب خوابگاهیم

میتونم اگ اجازه بدم‌تایم خوابگاه حرم باشم

طبیعتا ازادیش بیشتره ولی ازاده ازادم نیست ک با اسنپ برید جایی 

خودشون بازارو اینا میبرن یا جایی نگه میدارن میگن مثلا ۱ ساع _۲ ساعت دیگه برگردید همینجا 

من دانشجویی نرفتم کاروان بود 

لطفا لایک نکنید❤

رراهیان فکر کنم سخت تر میگیرن🙁خیلی دوست دارم‌قم با ازادی برمچون یادمه فقط نیم ساعت بهمون فرصت میداد ...

فک نمیکنم برای راهیان این اجازه رو بدن . مخصوصا اینکه قم مقصد نهاییتون نیست و بین مسیره خیلی احتمالش کمه که اجازه بدن 

ولی شما بازم بپرس 

این جزییات که مهم نیست

یکی از بهترین سفرای مجردیه که میشه رفت

مارو شب قم نگه نداشتن.در حد زیارت رفتیم جمکران نگه داشتن و دوباره سوار شدیم حتی یادم نمیاد حرم حضرت معصومه ع بردن یانه

ما شبا تو راه بودیم واس خواب نگه نمیداشتن یکسره میبردن 

دیگه هرچقدر زمان بدن دست شماکه نیست بیشتر کمترش کنی پس ولش کن هرچی بود لذت ببر

اره سر راهه چون ما از خراسان میایمخداکنه بزارنخیلی دوست دارم‌قم با ازادی برمچون یادمه فقط نیم ساعت ب ...

عزیزم همه باید با اتوبوس برگردن دیگه

نمیشه دو نفر با اسنپ دو نفر پیاده و...برگردن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.