2777
2789

چیکار کنم تازه یکشنبه گرفتم تاریخ انقضای قبلی گذشته بود رفتم خودپرداز گفت نامعتبره توشم پول هست لازممه صبر کردم تا 48 ساعت زدم میخوام موجودی بگیرم بازم نمیشه چطوری میتونم فعالش کنم؟! از صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد گرفتم.. پایینش هم زده بانک ملی ولی برای گرفتن کارته رفتم بانک ملی گفت باید بری کمیته بگیری ما نمیتونیم بهت بدیم حتی پول داخلشو!! 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت امداد ولایت دیگه چیه؟

مال کمیته امداد هست حقوق و یارانه هر ماه داخل اون میریزن 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
خودش بانک داره قرض الحسنه امداد ولایت برو اونجا فعال کنن

من الان تو شهرستان بانکش نیست فقط کمیته هست از اونجا گرفتم ش شهرهای دیگه بزرگ داره بانکش مثل شیراز هرمزگان...