2777
2789
عنوان

فهمیدم کادوی کهنه بهم داده

296 بازدید | 19 پست

تولدم دعوت کردم دوستامو یکی از دوستام نیومد تولدم کلاس داشت کادوشو تو مدرسه بهم داد

بعد منم تولدش جبران کردم با توجه به علاقش براش رباعیات خیام گرفتم بعد تو مدرسه با بچه ها سورپرایزش کردیم با یه کیک کوچولو

الان که به جزئیات کادوش دقت کردم بهم کتاب داده بود یه کتاب نه کم حجم نه پرحجم که قیمتش ۹۸ تومنه پاک کرده بود ولی من دیدم غیر ممکنه اون کتاب حداقل ۲۰۰ به بالا هست 

تازه دور و ورشم یکم خم شده بودو معلوم بود کتاب استفاده شدس بعد واسه اون یکی دوستمون که چند روز پیش تولدش بود رفت کادوی نو گرفت واسش

چرا اینجوری کرد با من؟ نمیدونم چه رفتاری نشون بدم از خودم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

شاید اون موقع نمیتونست هزینه کنه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید اون موقع نمیتونست هزینه کنه

پولدارن شدید

میخواسته از سر وا کنه

من اصن راضی نبودم کادو بیاره ولی میاره اینجوری نکنه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
برای اون چی خرید

برا اونم کتاب خرید

چون ما هممون خوره ی کتابیم

البته اینم بگم چون تولدش براش کادو خریده بود این کتاب نو گرفت

من تولدم زودتر از همه بود قربانی شدم

حتما اون تایم پول نداشته 🥲🥲

پولدارن شدید

میخواسته از سر وا کنه معلوم بوده

تو فاصله ی ۲ ۳ ماه پولدار شدن یهو؟

ولش کن اسب پیشکش که دندوناشو نمیشمرن مهم اینه به یادت بوده و بهت کادو داده

نه دارم ازین میسوزم که من اصن انتظار نداشتم وقتی نیومده کادو بخره چون وظیفش نبوده

یه کتاب چرت کهنه اورده خواسته از سر وا کنه برا من بی احترامیه این نوع رفتار 

بعد من خر براش سنگ تموم گذاشتم در حد توانم

برا اونم کتاب خریدچون ما هممون خوره ی کتابیمالبته اینم بگم چون تولدش براش کادو خریده بود این کتاب نو ...

یه جوری بهش بفهمون که دور از جون فکر نکنه نفهمیدی 

منم کلاس نهم که بودم دوستم برام کادو یه مجسمه دست دوم آورد خیلی زورم گرفت. دوست خیلی صمیمی ام بود میمردم براش خاک تو سرم. تازه تولد اون اول بود من براش خیلی خرج کردم الان 25 سالمه اون موقع 15 حدود 10 سال پیش براش 150 تومن خرج کردم اون زمان خیلی 150 تومن گرون بود باهاش طلا میدادن. براش دستبند چرم اصل و مجسمه ی خوشگل و کلی چیز میز خوشگل از بهترین فروشگاه شهرمون خریدم آخرش اون مجسمه دست دوم خودشو آورد برام 

اونو بیشتر دوست داشته

نه چون اون برا تولدش کادو گرفته بود امسال اونم براش گرفت

من چون اولین نفر تولدم بود قربانی شدم

من مهری ام اینی که برام کتاب خریده ابان نفر سوم دیماهی

یه جوری بهش بفهمون که دور از جون فکر نکنه نفهمیدی منم کلاس نهم که بودم دوستم برام کادو یه مجسمه دست ...

باید ببینم سالدیگه چه گلی میخواد بزنه به سرم بعد تصمیم بگیرم

چون الان کاریم نمیشه کرد

نه چون اون برا تولدش کادو گرفته بود امسال اونم براش گرفتمن چون اولین نفر تولدم بود قربانی شدممن مهری ...

مهدیس جان یک کادوی تولد رو چقدر پیچیده میکنی خودتم که جواب خودتو دادی

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم