2777
2789
عنوان

فهمیدم کادوی کهنه بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 19 پست
حق با شماست کادویی که استفاده شده خیلی بی ادبانه هست متاسفانه منم تجربه ش رو داشتم لباس حتی بوی اون ...

دقیقا یا نده یا میدی مثه ادم بده

من خوره ی کتابم قشنگ معلومه از جلد کتاب ورقه های تا خورده چرک صفحات خط و خش جلد هر چقدرم کم و جزئی بود من میفهمم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
مهدیس جان یک کادوی تولد رو چقدر پیچیده میکنی خودتم که جواب خودتو دادی

پیچیده نمیخوام کنم نمیخوام بهم بی احترامی شه بدم میاد ازینکه ادما خر فرضم کنن 

چون متاسفانه بشدت کینه ایم ولی اهل انتقام نیستما😂

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید ببینم سالدیگه چه گلی میخواد بزنه به سرم بعد تصمیم بگیرمچون الان کاریم نمیشه کرد

ولی خیلی بی ادب بوده. من بودم دیدم کلا نسبت بهش تغییر می‌کرد این کار بی‌شعوریه. حالا نمیتونست بره با 200 تومن برا شما یه کادو بخره؟ 

خیلیا همینن یه کتاب می‌خرن خودشون میخونن کادو ميدن به کسی یا بدلیجات نو هاشون رو دو سه بار مهمونی میندازن میدن کادو  به کسی 

ولی خیلی بی ادب بوده. من بودم دیدم کلا نسبت بهش تغییر می‌کرد این کار بی‌شعوریه. حالا نمیتونست بره با ...

مثلا یکی توانشو نداره بخره اینا پولدارن

پولدارم باشن به من مربوط نیست من چشمم به دست دیگران نیست محتاج کادو هم نیستم ولی یا کادو نده یا مثه ادم بده

ولی من بدجور کینه ای ام متاسفانه امیدوارم یروز سرش نیارم چون بدمیارم😑😂

پیچیده نمیخوام کنم نمیخوام بهم بی احترامی شه بدم میاد ازینکه ادما خر فرضم کنن چون متاسفانه بشدت کینه ...

میتونی مثلا مناسبتی جایی بود براش کادو گرفتی به روش بیاری بگی با شوخی

اما این که همینجوری بری بهش بگی جالب نیست دلخوری پیش میاد بینتون

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم