2777
2789
عنوان

دوستان منو اونیم که عکسام پخش شده چجوری خودمو تعلیق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 54 پست
بیخیال میخواد چی بشه مثلا عکسی پخش شده

تایپکام اینجاست زندگیمو نوشتم شوهرمم بینه چی میگه اصلا اونا به کنار بقیه ببینن

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی زندگیمو که نمیخونن

آخه مشکل اینجاست که تاپیک‌ها میمونه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

بمون تاپبکایی که خصوصی هست روپاک کن باخیال راحت برو

چجوری پاک کنم نی نی یار ها هم که پاک نمیکنن من کلی تایپک دارم هر تاپیکمم از اون یکی بدتره 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
آخه مشکل اینجاست که تاپیک‌ها میمونه

نام کاربری رو نمیشه عوض کرد 

نام کاربری رو نمیشه عوض کرد

چرا فکر کنم بشه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

چرا عزیزم اول وقت بفرس بنویس خصوصیه . شروع کن یکی یکی پاک کن خیالت راحت شه .

کجا بفرستم 

اسم پیجش رو میشه بگین 

منم میترسم باشم توشون

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
چرا عزیزم اول وقت بفرس بنویس خصوصیه . شروع کن یکی یکی پاک کن خیالت راحت شه .

نمیشه که خودم پاک کنم یعنی میشه همشون پاک بشه 

اسم پیجش رو میشه بگین منم میترسم باشم توشون

پیجش خصوصیه 

پیجش خصوصیه

خب اینجوری همه نمی‌بینم که

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
خب اینجوری همه نمی‌بینم که

اره ولی خب بودن دخترای دیگه یک خانم سن تقریبا ۳۹ اینا بود بیشتر دختر بودن