bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7678 عنوان وقتی میگن ازدواج کنن عاقل میشن 😂 همچنان منو و همسرم 453 بازدید | 41 پست رفتم سر یخچال دیدم نیست قشنگ مطمئن بودم نوتلا تموم نشده شوهرمم گفت اشتباه میکنی نیست بزار فردا خودم برات میخرم منم دیگه پیشو نگرفتم بعد نیم ساعت دیدم نیستش رفتم دیدم پتو رو کشیده رو سر خودش رو تخته خواستم بترسونمش یهو داد زدم پتو رو برداشتم دیدم زیر پتو داره با قاشق نوتلا میخوره 😂چطور دلش اومد بدون من آخه رفته قایم کزده خودش بخوره😐😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️ دیروز | 01:44 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1659 حالا ما که فعلا عقدیماینقدر کولی بازی در میاریم کل فامیل بهمون میگن ملت ازدواج میکنن سرسنگین میشن شماها بدتر شدین🤣 متاهل🧸
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7678 😂😂 😂😂واقعا انتظارشو نداشتم منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7678 چند سالتونه😂🤭 شوهر من ۲۷ سالشه از این کارا میکنه من ۲۱ ایشون ۲۲😂😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7678 حالا ما که فعلا عقدیماینقدر کولی بازی در میاریم کل فامیل بهمون میگن ملت ازدواج میکنن سرسنگین میشن شم ... همش دعوا بچگونع😂 منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7678 تو هم غذای مورد علاقشو بپذ همشم خودت بخور بهش نده 😂😂گناه داره منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
زندگی123 عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 11419 منو شوهرم پفک قایم میکنیم دخترم خوابیدمیخوریم،یه شب مچمونو گرفت گفت واقعا متأسفم که چنین کاری رو انجام میدین آخه چجوری دلتون اومده😂😂😂 بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
bright_light مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7678 منو شوهرم پفک قایم میکنیم دخترم خوابیدمیخوریم،یه شب مچمونو گرفت گفت واقعا متأسفم که چنین کاری رو انج ... 😂😂😂بعد واکنش شماچی بود منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
مارشمالو_رنگی عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1659 همش دعوا بچگونع😂 ما دعوا نه مسخره بازی فقط😂🤦♀️ینی فامیلا عاشق اینن ما باهاشون بریم بیرون یا مهمونیخدا شاهده هفته پیش زنگ زدن بیاین جمعه بریم فلان جا گفتم نامزدم نیست سفرع کاری رفته گفتن پس ماهم نمیریم هروقت اومد هماهنگ کنین باهم بریم🤣 متاهل🧸