2777
2789
عنوان

وقتی میگن ازدواج کنن عاقل میشن 😂 همچنان منو و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 41 پست
ما دعوا نه مسخره بازی فقط😂🤦‍♀️ینی فامیلا عاشق اینن ما باهاشون بریم بیرون یا مهمونیخدا شاهده هفته پ ...

میبرنتون برا سوژه خنده خوش بگذره بهشون😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂بعد واکنش شما‌چی بود

خشکمون زده بود اخه میگفتیم بخاطر سلامتی خودته خب میگفت چراخودتون خوردید،میگفتیم یادمون نبود بیاریم سرشب باهم بخوریم هم باز جواب داشت،هیچی دیگه گفتیم تسلیم بیا تو هم بخور😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چرا بعد هشت سال به عم رسیدید؟ داستانتونو‌ میگی

داستان کاملش تو تاپیک هام هست

سنمون کم بود اون موقع خیلی کم بعد چندسال هم اومد خواستگاری باز پدرم گفت سنش کمه بالاخره بعد از کلی جریانات راضی به ازدواجمون شد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

میبرنتون برا سوژه خنده خوش بگذره بهشون😂😂

ارع دیگه 😂

حالا جدا از شوخی هم خودم تو خانوادم و فامیلا خیلی دوسم دارن و فرزند و نوه ارشدم هم از سمت بابام هم مامانم

هم شوهرمم فرزند اول نوه ارشدع براش میمیرن

متاهل🧸

خشکمون زده بود اخه میگفتیم بخاطر سلامتی خودته خب میگفت چراخودتون خوردید،میگفتیم یادمون نبود بیاریم س ...

همسر منم خشکش زد دیگه ندونست چی بگه گفت بیا میخواستم برات بیارم یه قاشق خوردم فقط😂

ارع دیگه 😂حالا جدا از شوخی هم خودم تو خانوادم و فامیلا خیلی دوسم دارن و فرزند و نوه ارشدم هم از سمت ...

میدونم عزیزم خوشبخت باشید همیشع

همسر منم خشکش زد دیگه ندونست چی بگه گفت بیا میخواستم برات بیارم یه قاشق خوردم فقط😂

😂😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍