2777
2789

واقعا من به بخاطر بیکاری شوهرم پیش خواهرشوهرم گاهی درد دل میکنم و اگه شغلی راه بندازم میگم البته جسته گریخته.اونم قابل اعتماد هست.ولی بازم نمی‌دونم حس میکنم هیچکس ازم خبر نداشته باشه بهتره

خواهر شوهر هرگز محرم اسرار نیست 

من موافقن آدم در مورد مشکلات و پیشرفت و... صحبت کنه چون آدم به هر حال اجتماعیه و طبیعیه بخواد صحبت کنه اما خواهر شوهر گزینه مناسبی نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر شوهر هرگز محرم اسرار نیست من موافقن آدم در مورد مشکلات و پیشرفت و... صحبت کنه چون آدم به هر حا ...

من بالای ده سال عروسشون هستم البته پیش این فقط صحبت میکنم دهن لقی ندیدم ازش

من اصلاااا صحبت نمیکنم. کلا آدمِ درددل کنی نیستم. ب کسی اعتماد ندارم

من گفتم یه وام گرفتم جایی سرمایه گذاری کردم با سودش قسط میدم.کمی میمونه برام اینو گفتم یعنی نباید میگفتم

من گفتم یه وام گرفتم جایی سرمایه گذاری کردم با سودش قسط میدم.کمی میمونه برام اینو گفتم یعنی نباید می ...

حالا چیز زیاد مهمی نیست که گفتی. نگران نباش

ولی هرچقدر از جزئیات زندگیت کمتر بگی ب نفعته. اونوقت اجازه دخالتم ب خودشون نمیدن.  حالا این حرفو نمیزدی چی تغییر میکرد؟ فکر دیگه‌ای میکردن؟ خب بکنن. مگه مهمه؟ فکر اوناست دیگه بزار هرطور میخان فکر کنن. تاجایی که لازمه بگو بیشتر نگو

حالا چیز زیاد مهمی نیست که گفتی. نگران نباشولی هرچقدر از جزئیات زندگیت کمتر بگی ب نفعته. اونوقت اجاز ...

اره من در این حد حرف میزنم از جزییات هیچی نمی‌گم.البته اینم از اوناست که اصلا پیگیر نیست یعنی پیگیر خواهرش هم نیست کلا اینا مثل ربات هستند

اره من در این حد حرف میزنم از جزییات هیچی نمی‌گم.البته اینم از اوناست که اصلا پیگیر نیست یعنی پیگیر ...

خب پس مهم نیس. 

ولی ازین ب بعد نگو . کمتر بگو

کلا میگن کاری میکنی تو سکوت انجام بده نتیجشو بقیه می‌بینن

خب پس مهم نیس. ولی ازین ب بعد نگو . کمتر بگوکلا میگن کاری میکنی تو سکوت انجام بده نتیجشو بقیه می‌بین ...

آخه من خیلی کار میکردم طلا میخریدم همش براشون سوال بود گفتم بعد چندسال یه چیزی بگم.من ۴۰درصد میگم الباقی نخ

آخه من خیلی کار میکردم طلا میخریدم همش براشون سوال بود گفتم بعد چندسال یه چیزی بگم.من ۴۰درصد میگم ال ...

اره اشکال نداره بلخره اونام خونواده شوهرتن الکی فکر بد نکنن. ایرادی نداره. خودت خوب بسنج و بگو. ولی نه بحالت درددل . فقط در یه حدی بگو بدونن

اره اشکال نداره بلخره اونام خونواده شوهرتن الکی فکر بد نکنن. ایرادی نداره. خودت خوب بسنج و بگو. ولی ...

آخه نمیشه که خیلی هم مرموز بود.سخته.ولی خدایی دهنشون چفت و بست داره.خیلی بهتر از خانواده ی خودم