2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم که جاریم داره برای آزمون آموزگاری میخونه اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4767 بازدید | 188 پست
نمیدونم چرا میگن حسودی نکن هرکسی باشه خب دوست ندارم از بقیه کمتر باشه .منم جاریم با بچه کوچیک درآمد ...

من تو شرایط خیلی بدیم و همچنین خواهر و مادرم

و همسر سابقم خواهرش معلم بود دیوونم کردن انقد سرکوفت بهم می زدن زنعموم هم معلمه خیلی خودش بالا میدونه

واقعا خدا نگذرع از خواهرشوهر سابقم و زنعموم خیلی از خودشون تعریف میدن...

ولی خب جاری اسی هنوز قبول هم نشده اعصابش خورد شده

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسادت بار منفی داره و علاوه بر خودت به دیگران هم آسیب میزنه .ی بحث متافیزیکی مفصل داره و ثابت شده ای ...

کلییییییی بازیگر و ورزشکار و افراد موفق هستن با کلیییییی آدمای حسود اطرافشون 

اونا دارن زندگیو خوشی میکنند چرا حسادت دیگران رو اینا باید تاثیر منفی بزاره؟

فیلتر خاصیم ندارهخیلیا رودیدم واقعا مناسب این شغل نیستن و معلمن

شما تجربه نکردید نمیدونید چقدر اعصاب خوردکنی و فیل.تر داره

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خانم محترم میدونید از چه فیلترهایی رد میشن تا معلم بشن ؟؟؟ من خودم برا آزمون دارم میخونم خیلی سخته

من نگفتم راحت شده میگم همه به سختی یا هرچی رفتن معلم شدن ولی معلمی کردن رو بلد نیستن ن توان مدیریت دارن ن انتقال هیچی بلد نیستن

شما واقعا چ آینده ای میخواید داشته باشه ک نداره؟ بقیه شغل ها مگه آینده داره؟

خودم قبلا کارمند بودم امکان رشد و ترقی تو کارم زیاد بود حقوقشم خوب بود اما استعفا دادم 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
والا زحمت چندانی نداره ک همه ناله میکنن ازش از ساعت ۷ تا ۱۲ . برا زن جماعت هم ک شغل خوبیه و بدون حاش ...

الان مشکلتون چیه؟؟؟

استارتر ناراحت بودن

گفتم حسادت نداره

و بچسبه به شغل‌های دیکه

آره الان سخت نیس

زمان قدیم با پنج شش تا بچه قد و نیم قد سخت بوده 

کسی که سالها تو دانشگاه براش درس میخونه و کسی که تو چندماه میخونه خیلی فرق داره

عزیزم دیپلم ک نمیاد آزمون استخدامی بده

اون طرف هم رفته دانشگاه درس خونده و رفته ازمون بده

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چرا دلت سوخت ؟مگه استارتر آسیبی زده بهش؟استارتر با حسادتش فقط داره به خودش آسیب میزنه

دمت گرم.خیلی به من حمله کردن.من فقط از خودم بدم میاد چون قصدشو داشتم و بچه مانعمه...و البته کوتاهی خودمم هست

آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
قربون جاری خودم برمـخودش تحصیلاتش لیسانسهمن فوقمشب امتحانم خونه مادر همسرم بودیم گفت امتحان داری زود ...

پروفت خودتی؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

منم دارم میخونم و واقعا سخته اونایی که میگن راحته فلان تو این جو نیستن خبرندارن

سخته به خصوص متاهل باشی بچه ام داشته باشی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد