2777
2789
عنوان

شوهرم اکثر اوغات افسرده ست

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 31 پست
من باور نمیکنم مردها هم افسرده یشن

افسردگیش اینجوریه که از هوای پاییز دلش میگیره و از صب زود بیدار شدن متنفره بزور می‌ره سرکار و در طول روزم بعد از کار خیلی می‌خوابه و نگاهش به دنیا منفیه البته همیشه اینجوری نیست گاهی شدت پیدا می‌کنه 

بهتر؟ کنترل می‌شد نه این که بهتر بشه. آخرش هم کارم به بیمارستان اعصاب و روان کشید. چون می‌خواستم خود ...

خب  خداروشکررررر پس شما جواب گرفتین الان عادی زندگی میکنین بدون دارو ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واس چی نشن

آخه همسر خودم اینجوری نیست

و بقیه مردهای اطرافم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
افسردگیش اینجوریه که از هوای پاییز دلش میگیره و از صب زود بیدار شدن متنفره بزور می‌ره سرکار و در طول ...

شوهرمنم جدیدا میگه یکنواخت شده همه چیبرام..شباخوابش خوب نیس کابوس میبینه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شوهرمنم جدیدا میگه یکنواخت شده همه چیبرام..شباخوابش خوب نیس کابوس میبینه

ببین اونایی که کابوس میبینن احتمال زیاد طبع بدنشون سرد شده 

بنظرم اپل ببین طبع بدنش چطوره اگه سرد بود حتما حتما هر روز دمنوش بده بهش خیلی خیلی تاثیر داره 

من وقتایی که دمنوش میدم شوهرم خیلی گرم میشه و امید به زندگیش زیاد میشه ولی بعضی وقتا تنبلی میکنم بهش برسم 

دوباره افسردگیش بر میگرده 

لوبیا هم عالیه براشون 

ببین اونایی که کابوس میبینن احتمال زیاد طبع بدنشون سرد شده بنظرم اپل ببین طبع بدنش چطوره اگه سرد بود ...

عزییزم الاهی بگردم انقدر براش غصه میخورم اون روز میگف دونفر رو کشتم وخاک کردم صبحا بلند میشه خستس.. قران گذشتم بالاسرش..دعاگردنشه .. فایده نداره 

قهوه اسپرسو طبعش سرده ؟ تنهاچیزی ک هرروز میخوره قهوه اس هرروز صبح ناشتاام میخوره ک فقط بتونع بره سرکار 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزییزم الاهی بگردم انقدر براش غصه میخورم اون روز میگف دونفر رو کشتم وخاک کردم صبحا بلند میشه خستس.. ...

اره عزیزم طبعش سرده و اتفاقا تنش زا هستش 

تو اینترنت بزن راجب انواع طبع بخون 

و سعی کن حالشو خوب کنی با دمنوش 

اره عزیزم طبعش سرده و اتفاقا تنش زا هستش تو اینترنت بزن راجب انواع طبع بخون و سعی کن حالشو خوب کنی ب ...

منظورت چ دمنوشیه ک گرمه

منظورت چ دمنوشیه ک گرمه

عزیزم قبلش ببین طبع شوهرت چیه بعد 

چون اگه طبعش گرم باشه ممکنه ضرر بکنه 

ولی اگه طبعش سرد باشه هر دمنوشی که برای اعصاب خوبه گل گاو زبان به لیمو دمنوش زعفران چای کوهی 

و اینکه از خوردن سردیجات هم جلوگیری کنید دوغ ماست نوشابه برنج بدون زعفران 

مرغ بدون ادویه 

ترشی کاهو خیار گوجه 

ماکارونی 

اینا سردی هستن