2777
2789
عنوان

به نظرتون طلا تا چند ماه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست
چن گرم میخوای بفروشیاگ واجبه بفروش ولی قطعا در ماهای آینده گرونتر باس بخری

حدود 100

برای کاری شوهرم میگه بفروشیم بذاریم چند ماه بانک روش وام بگیریم بعد تو بردار طلا تو بخر اما میترسم ضرر کنم

مثلا تا 7 یا8 ماه دیگه چیمن اگر نزدیک 100 گرم بفروشم بعد تا 7 8 ماه دیگه خیلی ضرر میکنم؟

اخر تابستون سال دگ میشه

باید گرمی ۵۶۰۰ ۸۰۰ پول بدی

فک کردی سال دیگ تابستون طلا گرم ۵ تومن پیدامیکنی؟

مگ توایران زندگی نمیکنی.؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من این ریسکو بکنم؟

اگر واجب نیست نه

البتههه من خودم خیلی آدم نگهداری نیستم اگه ببینم لازم دارم یا بخوام چیزی بخرم میفروشم باید ببینی اولویت هات در حال حاضر چیه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مثلا تا 7 یا8 ماه دیگه چیمن اگر نزدیک 100 گرم بفروشم بعد تا 7 8 ماه دیگه خیلی ضرر میکنم؟

اوه اوه نههههههه تا اون موقع ۱۰۰ گرمت میشه ۵۰ گرم نکنیاااا😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگر واجب نیست نهالبتههه من خودم خیلی آدم نگهداری نیستم اگه ببینم لازم دارم یا بخوام چیزی بخرم میفروش ...

والله بله یکم واجبم هست

من کلا از ریسک کردن میترسم 

دوسه سال پیش کلی طلا دادمش سر خونه ساختن گفته میخره دیگه بعید میدونم بتونه با این اوضاع

حالا اینم یکم واجبه اومده این پیشنهادو داده 

منم میترسم از ریسک

والله بله یکم واجبم هستمن کلا از ریسک کردن میترسم دوسه سال پیش کلی طلا دادمش سر خونه ساختن گفته میخر ...

خونه فرق میکنه

حتی بنظرم میگفتی میخوای بفروشی ماشین بخری هم باز بنظرم اوکی بود

ولی اینکه نقد نگه داری تو بانک واقعاااا اشتباهه تو این مملکتی که لحظه ای قیمتا میره بالا این کار فقط ضرره

الانم که یه مدته اصلا یه خورده ثابت نمیشه این قیمتا

خونه فرق میکنهحتی بنظرم میگفتی میخوای بفروشی ماشین بخری هم باز بنظرم اوکی بودولی اینکه نقد نگه داری ...

چه میدونم والله

به نظرتون کدوم بانک وام درست درمون میده؟ که مدت کمی هم سپرده کنیم؟

چه میدونم واللهبه نظرتون کدوم بانک وام درست درمون میده؟ که مدت کمی هم سپرده کنیم؟

نمیدونم عزیزم هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم

ممنونممن میگم حداقل دوسه ماه نگهداریم خیلی ضررنکنم اما باید بگردیم یه طرح خوب پیدا کنیم

اره باز این طوری بهتره ولی ۷..۸ ماه خیلیه واقعا 

امیدوارم بتونید یه کاریش بکنید و خیلی متضرر نشید