2777
2789

خواهرم سه ساله  با پسر خالم ازدواج کرده خالم خیلی ادم خوبیه برا همین خواهرم طبقه پایین خالم زندگی میکنه خونه هم برا خودشونه برا همین نمیتونن از اونجا برن 

خواهرم تو خونه کار میکنه بعد شوهرش برا کارش اصلا خونه نیست دوسه روزی میاد یه سری میزنه میره خواهر من از مجردی عادت داشت همیشه تنقلات زیاد بخره الانم تو خونش زیاد خوراکی  داره اون تایم که شوهرش خونه نیست خواهرم غذا درست نمیکنه دیگه همین تنقلات میخوره یا یه چیز ساده حالا خالم دوتا پسر داره که مدرسه می‌رن کوچیکن هروز این دوتا بچه رو میفرسته پیش خواهرم میگه برید برا مدرستون خوراکی بگیرید ازش  حالا یکی دوبار عیب نداره ولی نه کل سال اردو برن یا خوراکی روزانه همرو برن از خواهرم بگیرن حالا کار به جایی کشیده خودشون کلید میندازن یواشکی میاد برا بچه های خوراکی بر میداره 

بنظرتون خواهرم الکی حساس سده مامانم بهش میگه الکی حساس شدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا هم حساس نشده. اگر بچه همسایه هم کلید بندازه بیاد تو خونه و از یخچال مادرتون چیزی برداره، مادرتون چیکار میکنه؟

وقتی با خانواده شوهر واحدها و طبقات جدا زندگی میکنن باید عین همسایه باشن‌‌. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من بودم جنگ جهانی راه مینداختم یعنی چی بدون اجازه کلید میندازن میان داخل ؟؟؟؟؟

تقصیر خواهرته رو داده بهشون یه بار درو باز نکنه یا بگه خوراکی ندارم حساب کار میاد دستشون 

🧸🔮🎀💗🌸

خو یه مدت خواهرتون خوراکی نخورن تا چیزی نباشه بردارن تا بلکه این عادت اشتباه از سر ابجی تون بره

خب همینکارو یه مدت کرد ولی گفتم به جای غذا سعی میکنه تنقلات بخوره

از کلید دادن متنفرم. 

کسی هم میگه کلید بدین. تو دلم کلی بهش فوش میدم. 

یعنی چی؟! خونه حریم شخصی و خصوصیه. 

مادرشوهرم کلید میخواست. بهش گفتم شما کلید خونتون را به فامیل هاتون میدی؟ .  ساکت شد.