من الان ۳۶هفته ام تموم شد رفتم تو ۳۷هفته میخام بدونم الان دیگه شروع کنم ب تحرک و پیاده روی استخر رفتن تلاش کنم زایمان کنم مشکلی نیست چون اصلأ دلم نمیخاد سز بشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب اگه من تحرک نکنم دهانه رحمم تااون موقع باز نشه چی؟؟چون خاهرم همینطور شد تا ۴۰هفته دردش نگرفت اخرم ...
اخه عزیزم از الان خیلیییی زوده این هفته های اخر روزای تشکیل ریه جنین هست حتی واسه سز هم ۳۸هفته برمیدارن از الان تحرک داشته باشی زود دنیا بیاد خطر داره هم برای بچه هم خودت.
بعدشم زایماتو خودت انتخاب کردی؟از طبیعی اطلاعات کامل داری؟ مطمئن هستی از پسش برمیای؟
اخه عزیزم از الان خیلیییی زوده این هفته های اخر روزای تشکیل ریه جنین هست حتی واسه سز هم ۳۸هفته برمید ...
اخه من شنیدم ریه بچه تا ۳۶هفته و۶روز دیگه کامله آره خیلی اطلاعات جمع کردم ب هر حال هر دو روش سختی داره ی موجود دیگه رو میخایی ب این دنیا بیاری از هر لحاظ درد و سختی داره مجبورم از پسش بربیام چون هیچکس رو ندارم بد سزارین مراقبم باشه