2777
2789

اوضاع خیلی داغونه 

اینی که تو ایران همه رو درگیر کرده یه ویروس ذات الریه جهش یافته هست که داره کم کم همه گیر میشه

الان میدونم یه عده مسخره بازی درمیارن و جدی نمیگیرن میگن بترسی میگیری و ازین دست حرفا

ولی چه بخواهید چه نخواهید وجود داره و بیشترم نوزادا و خانمای بار دار و افراد مسن درگیر میکنه

پس اگر مریض شدین تا خوب نشدین بیرون نرید یا میرید تو جاهای عمومی لطفا ماسک بزنید بقیه درگیر نشن! 

این نه بخاطر ترس و وحشت بلکه باید یه فرهنگ بشه !

فرهنگ اهمیت دادن به دیگران! 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بیخیال،حرفت درسته اما بی فایده است،خط روی آب کشیدنه،حرف تو گوش یه عده کثیری نمیره

بله داریم تو کوچه خیابون میبینیم طرف پشت دخلش نفسش از مریضی در نمیاد حاضر نیست یه ماسک بزنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر روز یه بامبول جدید یه ویروس جدید 

بزار همون یه باره بگیریم بمیریم 

ریدم تو این زندگی سگی .1 روز ماسک بزن 2 روز 1 سال 5 سال ...کی تموم میشه نمیدونم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بله داریم تو کوچه خیابون میبینیم طرف پشت دخلش نفسش از مریضی در نمیاد حاضر نیست یه ماسک بزنه

توی درمانگاه اعضاء خانوادشونو میارن واسه درمان،محلی که کاملاً مساعده انتقال ویروسه،ماسک نمیزنن،اونوقت راجع به گرونی و سیاست و فرهنگ غنی باهاشون صحبت کن،تا صبح واست وراجی میکنن!

هر روز یه بامبول جدید یه ویروس جدید بزار همون یه باره بگیریم بمیریم ریدم تو این زندگی سگی .1 روز ماس ...

حالا چرا هممون بمیریم شاید ما خواستیم زنده بمونیم🤣

حالا چرا هممون بمیریم شاید ما خواستیم زنده بمونیم🤣

مردن بهتره از زندگی تو اینجا ...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

توی درمانگاه اعضاء خانوادشونو میارن واسه درمان،محلی که کاملاً مساعده انتقال ویروسه،ماسک نمیزنن،اونوق ...

من باردارم دکتر زنان میرم 

یه خانمه و شوهرش اومدن مرده داشت افلیج میشد از درد بدن و زنشم سرفه میکرد

خب نیا خواهر من نیااااا ماسکتو بزنننننننن

مردن بهتره از زندگی تو اینجا ...

ای بابا همه دنیا درکیرشم میشن اینجا اونجا نداره

یکم رعایت کنن شدتش کم میشه

ولی کو گوش شنوا

ای بابا همه دنیا درکیرشم میشن اینجا اونجا ندارهیکم رعایت کنن شدتش کم میشهولی کو گوش شنوا

من خودم کوچکتریم علائم سرما خوردگی داشته باشم ماسک میزنم

ولی 

چقد ؟اینا هر روز میگن یه بیماری جدید اومده رعایت کن فاصله داشته باش ماسک بزن 

پس کی مث آدم زندگی کنیم

من باردارم دکتر زنان میرم یه خانمه و شوهرش اومدن مرده داشت افلیج میشد از درد بدن و زنشم سرفه میکردخب ...

بی فرهنگی همینه دیگه!کسی رو میشناسم که مادرش سخت بیمار بود،چندین بیماری مختلف،دخترشم میرفت سرکار و کلاً یه موجودیه که مدام مریضه،بعد میرفت مامانشو میبوسید،مادره هم آخر سر فوت شد،هنوز برادرش میگه خواهرم مادرمو کشت، عمق فاجعه این مردمو ببین،بعد میشه انتظار داشت نسبت به افراد ناشناس شعور بخرج بدن!