2777
2789
عنوان

باید برم از این خونه دیگه نمی تونم بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 64 پست

شوهرمنم همینه کجا میخوای بری؟خونه پدرهم برگردی باز حس اضافه بودن داری نگاهاشون اذیتت میکنه بشین خونه خودت حداقل بالا سربچه ات باش منم وضعیتم همینه شایدم بدتراز شما ولی نمیتونم از دخترم بگذرم ولش کنم برم ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرمنم همینه کجا میخوای بری؟خونه پدرهم برگردی باز حس اضافه بودن داری نگاهاشون اذیتت میکنه بشین خونه ...

افرین

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

حالا فک کردی زندگی بقیه گل و بلبله ن والا من بدتر از توام حتی بگم خون گریه میکنی ولی بچه دارم دوتا ینی دو تا قفل هزار کیلویی بستن ب پام

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
حالا فک کردی زندگی بقیه گل و بلبله ن والا من بدتر از توام حتی بگم خون گریه میکنی ولی بچه دارم دوتا ی ...

این به خاطر دختر برادرش که میره گالری شوهرمو بدون اجازه می گرده من گفتم گوشی شخصیه به خاطر اون جلو جمع منو ضایع کرد که به تو چه 

ولی سر بدترین توهبن خانواده ش فقط سکوت کرده و با اونا مهربون تر شده 

وقتی منو محل نداد و گفت حقته زدم بغضم ترکید

عزیزم بذار بگه تو محکم باشه تا واقعا پشیمون بشه خودتو محتاج اون نشون نده میگی جایی نداری بری 

خانم خونه خودت باش اما واقعا همسرتو حساب نکن به خاطر کاری ک کرده 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
پول نمیده به من ببین میگم حرف میگه سکوت

ماهم همینیم خواهرشوهرمن سالی یه بار لباس توخونه ای میخره یه لباس برابیرون بخره چندسال باید تنم کنم هروقت اعتراض کردم اخرش دعواشدهیچ تغییری هم نکرد...مریض شم بخوام استراحت کنم وبخوابم اقا بدش میاد دعوا درست میکنه خونه میاد تن وبدنم میلرزه از غر زدناش فقط سعی میکنم جلو چشمش نباشم درسته خیلی اذیت میشم ولی بازهمین که کنار بچمم ارومم میکنه سعی کن یه کارپیدا کنی ومستقل شی منم میخوام دخترم بزرگترشد برم سرکارزیرمنت این نباشم

وقتی منو محل نداد و گفت حقته زدم بغضم ترکید

بره گم شه

تو رو خودت متمرکز شو

بزن و برقص و به خودت برس ببینه داری به خودت میرسی و رقص تمرین میکنی تا ک.و.ن.ش میسوزه 

بخدا اونجوری جذبت میشه

با سیاست رفتار کن کاری که من بلد نبودم رفتار کنم من به قدری خودمو فراموش کردم وفقط منتظر توجه شوهر سابقم بودم که خودشو پادشاه میدید منو گدای خونش

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️