2777
2789
من بعد سقط سونو واژینال رفتم گفت یه کم بقایا مونده؛ دوسه بار بعد سونو لخته کوچیک دفع شد ؛ دیگه کلا د ...

خطرناکه 

به من گفت اگه بمونه دوباره کورتاژ باید بشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خطرناکه به من گفت اگه بمونه دوباره کورتاژ باید بشی

وای خدا نکنه ؛ ینی الان خیلی دیرشده؟ آخه چون تو همین سایت خیلیا گفته بودن بقایا با پریودی دفع میشه منم دیگه به امید پریودشدن نرفتم؛ ولی خب الان دوماهه

روزای خوب منم میاد
آزمایش مگه داره ؟نمیدونستم آره من هر سری کلی ازم خون رفت همراه با درد شدیدنه دیگه بچه نمیخوام

منم خیلی آذیت شدم 

آره باید علت سقط مشخص بشه شاید انعقاد خون،تیرویید،و....

چند هفته بودی ؟

دفعه ی اول ۸ هفته

بار دوم ۱۲ هفته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نهحتی خود سقط هم منو اذیت نکرد . در حدی که فرداش رفتیم بازارگردی و گردش

عزیزم ی سوال ازت بپرسم .

در برابر حرف مردم که هی میگن بچه بیار بچه بیار چی میگی یا چکار می‌کنی ؟ کلافه نمیشی ؟ 

چون من ۸ سال شرایط مالی و روحی بچه دار شدن نداشتم اما تو فامیل و مهمونی کلافه ام می کردن اون زمان . چی باعث میشه شما آرامش داشته باشی و کلافه نشی ؟

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

عزیزم ی سوال ازت بپرسم .در برابر حرف مردم که هی میگن بچه بیار بچه بیار چی میگی یا چکار می‌کنی ؟ کلاف ...

اگر زیاد بحث کنن و هی نظر بدن منم جواب در همون حد میدم 

حالا من شرایط مالی و روحی و جسمی و زناشویی با همسرم فوق العاده عالیه و تقریبا بهانه ی این مدلی ندارم 

بهانه هم نمیارم

رک میگم دلم نمیخواد 

بچه دوست ندارم 

به ما ربط نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگر زیاد بحث کنن و هی نظر بدن منم جواب در همون حد میدم حالا من شرایط مالی و روحی و جسمی و زناشویی با ...

اگه تو این موقعیت باشی چی میگی ؟ 

من قبلا رفته بودیم خونه عمه شوهرم بعد هی بهم گف چرا بچه نمیاری ؟ گفتم دوس ندارم .

دوباره تکرار کرد هی تکرار . هی مبگف نه واقعا بگو چرا بچه نمیاری ؟ 

بعدش یهو یه بچه نوزاد برداشت میخواست به زور بذاره بغلم و کف اینو بغل کن شاید بچه دار شدی .

خ ناراحتم کرد .

اونجا بودی چکار می کردی ؟ 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

اگه تو این موقعیت باشی چی میگی ؟ من قبلا رفته بودیم خونه عمه شوهرم بعد هی بهم گف چرا بچه نمیاری ؟ گف ...

راستش من اصلا نمیدونم همسرم عمه داره یا نه . همیشه جوری رفتار کردم که فامیل همسرم حد و حدودشونو میدونن و چیزی نمیگن که ناراحت شم . میدونن مثل آب خوردن قطع رابطه میکنم و دیگه حتی بمیرن هم خودم و همسرم نمیریم 

دقیقا کاری که با زندایی همسرم کردیم 😅

اما تو شرایط که شما گفتی خیلی سرد نگاش میکنم و میگم دلم نمیخواد . اگر باز تکرار کرد با پوزخند میگم مگه شما ته دل منی که بدونی‌ چی میخوام و نمیخوام ؟ حالا که سرت ته دلِ منه ، یه دستی به روده هام بکش که جدیدا کم کار میکنن و یبوست دارم 😉