2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من حدودای دوماه قبل سقط کردم ولی چرا پریود نمیشم؛ کسی دلیلشو میدونه؟ شما چندوقت بعد پریود شدین

من یه دوره ال دی خوردم بعد قطعش میشن 

شما هم کاش میخوردی

واسه من رشدش تو هفته ۸ متوقف شده بود آره دیگه طبیعیه آدم دلش میگیره ولی توکل به خدا انشاالله به زودی ...

دقیقا منم هشت هفته رشدش ایستاد من بچه دارم شوهرم دیگه نمیزارع باردار بشم 

عزیزم دلیلش دکتر بهتون گفت؟!

نه

حتی خود سقط هم منو اذیت نکرد . در حدی که فرداش رفتیم بازارگردی و گردش 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من یه دوره ال دی خوردم بعد قطعش میشن شما هم کاش میخوردی

من بعد سقط سونو واژینال رفتم گفت یه کم بقایا مونده؛ دوسه بار بعد سونو لخته کوچیک دفع شد ؛ دیگه کلا دکتر نرفتم؛ ینی اشتباه کردم؟؟؟

روزای خوب منم میاد
بعدش دوباره ای یو آی کردم اصلا نگرفت ممنونم عزیزم همچنین انشالله با بارداری مجدد فراموش کنیمی‌دونم چ ...

شوهرم دیگه نمیزاره 

بچه دارم 

ولی خیلی عاشق بچم کاش خدا خواسته باردار بشم بچه سالم 😔انشالله همه منتظرا حاجت روا بشن دامنشون سبز