2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم جا جدامیکردم ولی اینجا گفتن غلطه 

چندبار دیدم شوهرم خوابش نمیبره پامیشه نصفه شب میاد کنارم براهمین ترک کردم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چرا جاتون جدا میکنید منم شوهرمم قهریم‌ولی تو یک تشک بهم چسبیده ایم

من خودمو چوس کردم در اتاقو قفل کردم اونم تو سالن خوابید، بعد پشیمون شدم، درو باز کردم دیدم نیومد رفتم تو سالن دیدم خابه دستشو گرفتم اوردمش رو تخت

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
من خودمو چوس کردم در اتاقو قفل کردم اونم تو سالن خوابید، بعد پشیمون شدم، درو باز کردم دیدم نیومد رفت ...

الکی قهرنکن ک‌بعدش کوچیکشی

من خودم می‌دونم طاقتم نمیاد اگه برم تو اتاق چشمم یسره ب دره یا گوشام تیره ببینم صداپاش میاد 

چند باری جدا شدم دیدم نه فقط خودمو بیتاب میکنم مرداهمشون از خداشونه ی شب راحت بخوابن

امشب دعوا کردیم قهر 

ولی یک تشک انداختم بالشتا کنار هم اونم تو خواب حالیش نیست دستشو میندازه روم صبحم انگار چیزی نشده دیشب 

الکی قهرنکن ک‌بعدش کوچیکشیمن خودم می‌دونم طاقتم نمیاد اگه برم تو اتاق چشمم یسره ب دره یا گوشام تیره ...

وااای دقیقاااا، چشمم به در خشک شد ببینم میاد سمتم یا نه همش منتظر بودم میگفتم حالا میاد😂

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑