2777
2789
عنوان

دوستان بیاید کمکم کنید شوهرم داره بهم خيانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 31 پست

تلگرام ادد اکانت داره دیگه

همزمان دوتا تلگرام رو گوشیت میتونه باشه

یه بار دیگه سیم کارتشو بنداز تو گوشیت

ادد اکانت بزن شمارشو بزن

چک کن بالاخره یه بار قبل از پاک کردن چت رو ببین

اسکرین بگیر

شایدم شما الکی حساس شدی چون من خودم زن پاکدامنی ام توی عمرم به شوهرم خیانت نکردم هروقت شب میرم توگوشیم بهم شک میکنه وای به لحظه ای که ازیه برنامه ای خارج شم میگه تا من اومدم خارج شدی دیوونم کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از اینکه هر اقدامی بکنی به این سوال جواب بده که اگه مطمئن بشی داره خیانت میکنه چه کار میکنی؟ اگه صد در صد دنبال جدا شدنی برو همه چیزو زیر و رو کن تا بفهمی ولی اگه نمیتونی جدا بشی و شرایطش رو نداری اصلاااااا کنجکاوی نکن چون نه مرد خیانت کار اصلاح میشه نه هیچ خیانتی کمرنگ و فراموش 

خودم تجربه کردم و خواهرانه بهت میگم

قبل از اینکه هر اقدامی بکنی به این سوال جواب بده که اگه مطمئن بشی داره خیانت میکنه چه کار میکنی؟ اگه ...

وای خدا 

همه همینو میگن جدا شدن جدا شدن مگه الکیه سر یه چت جدا شه آخه وقتی راه هایی وجود داره برای حلش برای رو روال برگردون دنش 

وای خدا همه همینو میگن جدا شدن جدا شدن مگه الکیه سر یه چت جدا شه آخه وقتی راه هایی وجود داره برای حل ...

هیچ راهی برای حلش و به روال برگردوندنش وجود نداره 

منم سه سال فکر میکردم همه چی درست میشه ولی فقط عمرو جوونیمو هدر کردم 

من همه راها رو رفتم ولی فقط خودم مریض شدم حتی ممکنه برای چند سال کنار بذارن ولی باز دوباره ذات خودشونو نشون میدن اینجور مردا

هیچ راهی برای حلش و به روال برگردوندنش وجود نداره منم سه سال فکر میکردم همه چی درست میشه ولی فقط عمر ...

حق نداری خودتو با بقیه یکی کنی بعدم یه چیزی بگی رو اون بنده خدا تأثیر بزاره بره دنبال جدا شدن 

هیچ راهی برای حلش و به روال برگردوندنش وجود نداره منم سه سال فکر میکردم همه چی درست میشه ولی فقط عمر ...

اتفاقا خیلی راه ها هست بعدم بابا جان تو از کجا میدونی شاید طرفش خوبه پاکه حالا گول خورده اونم باید فرتی بگه طلاق 

حق نداری خودتو با بقیه یکی کنی بعدم یه چیزی بگی رو اون بنده خدا تأثیر بزاره بره دنبال جدا شدن

من خودمو با بقیه یکی نکردم گفتم همه مردای کثیفی که خیانت میکنن ذاتشون مثل هم هست

بعد شما ظاهرا اصلا پیام منو درست نخوندی فقط اماده حمله شدی من گفتم اگر امکان جدا شدن نداری الکی کنجکاوی نکن که بعدا اذیت نشی، کجا گفتم برو جداشو؟