2777
2789

عزیزممم جدا از مسائل مالی

چرا به خودت اینجوری میگی تو خودتو همینجوری که هستی دوس داشته باش تو نقاشی دسته خداوندی دورت بگردم

از لحاظ مالیم زندگیا سخت شده گلم همه با سیلی صورتشونو سرخ نگهداشتن

متاهل🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم جدا از مسائل مالیچرا به خودت اینجوری میگی تو خودتو همینجوری که هستی دوس داشته باش تو نقاشی د ...

واای پس چرا من همش پولدار میبینم اگه قیافم خوب بود هیچ اعتراضی نمیکردم به خدا 

مطمئنم خودت حساس شدی رو قیافت. و قیافت خوبه‌ . آدم خودش انقدی که دقت میکنه ب قیافش بقیه اصلا براشون مهم نیس. اصلا ب بقیه چ ربطی داره. 

وضع مالیم حقیقتا برا خیلیا بد شده تو این دوره زمونه. 

واای پس چرا من همش پولدار میبینم اگه قیافم خوب بود هیچ اعتراضی نمیکردم به خدا

شاید از نظرع خودت خوب نیستی شاید از نظر اطرافیانت زیبایی

پول که همه دارن گلم منظورم زندگیا اینقدر سخت شده هرچقدرم کار کنی به چشم نمیاد

متاهل🧸

مطمئنم خودت حساس شدی رو قیافت. و قیافت خوبه‌ . آدم خودش انقدی که دقت میکنه ب قیافش بقیه اصلا براشون ...

آخه پس چرا من همش پولدار میبینم همه به راحتی مهاجرت می‌کنن اونوق من هیچی پول ندارم خونوادم یعنی نذارن 

هر موقع این فکرو کردی یاد من بیفت در به در دنبال اینم شصت تومن دیگه بگیرم پولام بشه ۳۳۰ اشتراک بخرم🤦🏻‍♀️

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید