2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین مردم از ترس😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 89 پست
به پشت نخوابی نمیوفته دمر خوابیدنی بدن فلج میشه🌹اونجور مواقع سعی کن انگشت شست پاتو تکون بدی بیدار م ...

😭😭😭بخدا تو خاب دارم میمیرم همش میام‌خانوادمو صدا بزنم نمیتونم نمیشع بعضی وقتا بیدار میشم کلن دیگ جون ندارم

به پشت نخوابی نمیوفته دمر خوابیدنی بدن فلج میشه🌹اونجور مواقع سعی کن انگشت شست پاتو تکون بدی بیدار م ...

من همیشه رو پشت میخوابم 😅 چند سری شب شوهرم نبود تنها خوابیدم اینطور شد .نمیترسما اما عصبی میشم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😭😭😭بخدا تو خاب دارم میمیرم همش میام‌خانوادمو صدا بزنم نمیتونم نمیشع بعضی وقتا بیدار میشم کلن دیگ ...

ربطی به اتاقت اینا نداره از کی شروع شد این چیزی که میگی؟

من همیشه رو پشت میخوابم 😅 چند سری شب شوهرم نبود تنها خوابیدم اینطور شد .نمیترسما اما عصبی میشم

من انقد حساس شدم شبا بی اراده پشت خوابیدنی بدنم منو از خواب بیدار میکنه یوری میخوابم🤣

ربطی به اتاقت اینا نداره از کی شروع شد این چیزی که میگی؟

شبا تو خاب کلن دندونامو رو هم میسابم تا صوب دندونام دیگ دارن خراب میشن بی اختیار اینکارو انجام میدم

ببین بعضی وقتا ی مدت کامل خابای شدیدا بد میبینم درحدی ک وقتی بیدار میشم تپش قلبم شدیددد خیس عرقم و بدنم بیحال و بی رمقه

وقتی تو اتاق و تنهایی  و جاهای سرد و تاریک میخابم بیشتر اینطوری میشم حالم بده الان 

حالا انگار نمیدونه و من تازه گفتم چی به چیهخوب خودش باور داره که ترسیده از منو شما که نترسیده تاپیک ...

😪خوشبحالتون من واقعن شدیداااا ترسوم چسبیدم ب مامانم باز از ترس میلرزم😭😭😭😭

شبا تو خاب کلن دندونامو رو هم میسابم تا صوب دندونام دیگ دارن خراب میشن بی اختیار اینکارو انجام میدمب ...

خب عزیزم برا دندون قروچه آدامس بجو بزار تا صب بمونه  بهترین راه حله 

چرا جای سرد میخوابی؟