2777
2789
عنوان

دختری دیدین خونه پدرش داغون و‌ فقیر باشه بعدش خوشبخت شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 24 پست

اره ی اشنا داشتیم ک چن سالی یبار مانتو میخرید حتی خوردو خوراک خوبیم نداشتن

الان شوهر کرده هر روز باید گوشت بوقلمون و گوشت گوسفند بخوره 

هر چن روزیم یبار خرید میکنه

اقد بد داره پیش میره و پز میده ک نگو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه تعریف منی لطفاشوهرت از چ لحاظ خوبه

فقط میتونم بگم دست خدا رو حس کردم ک دستمو تو بدترین شرایط زندگیم گرفت .....من اصلا کاره ای نبودم .....ولی درسخونوبودم با وجود شرایط افتضاح زندگیمون

اما شما حتما میشی من با خدا قرارداد ۷۰ساله بستم کنترات همه بدبختی های دخترا رو خودم به جون بکشم.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
میشه تعریف کنید لطفا

هیچی دیگه دختره وضع باباش داغون بود معتادم بود باباش

ولی دختره خیلی خوب و خوش قلب بود

یه پسر پولدار گرفتش هم به دختره میرسید هم به خانواده دختره

تازگیا هم رفتن کانادا

آره دوستم

قبل ازدواج وضع خانوادش خیلی بد خودش ۱۲ ساعتی میرفت کارخونه کار میکرد و کمک خرج خانوادش شده بود و تو همون حین یه پسری دیدش و عاشقش شد پسر هم وضعش عالی خونه و ماشین و کار همع چیز داشت 

الان با اون ازدواج کرده شوهرش کلی طلا خریده براش گوشی آیفون و لباس

خدا اگ بخدا برات بسازه جوری میسازه که خودت بمونی چطور شد آینده خوشبختی آدما ربطی به خونه پدر وضعیت مالیشون نداره همه چیز بستگی به دلت داره هرچقدر دلت مهربون تر باشه خوب بهای خدا برات خوب میاره تو زندگیت هیچ وقت از چیزی تو آینده ترس نداشته باش که سرت میاد نمی‌دونم مثلا یکی ترس از خیانت داره صد درصد بهش خیانت میشه توهم ترس از آینده فقیرانه بدوراز خوشبختی نداشته باش که دقیق همون میشه 

انرژی مثبت بفرس ببین زندگیت چه تغییر می‌کنه