2777
2789
عنوان

من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 92 پست
ببین عزیزم خواهرانه دارم بهت میگم همین الان دقیقا همین الان این فکرا زو بزار کنار تا بدبخت نشدی.وسوا ...

دقیقا خاهرشوهرم با همین وسواس خودشو به فنا داد الانم در اوج جوانی افسرده شده شدیدا، کلی هم بیماری از جمله تیروئید، معده عصبی، روده عصبی که همش ناشی از همین استرس خود بیمار پنداری بود 

متاسفانه هر چند وقت یبار اینجوری میشم به یه جایی گیر میدممیرم دکتر براشون عجیبه حرفاماما خودم همیشه ...

ببین من خودم رشته ام پزشکیه ولی اینجوری شدم حالا ما بیمار بد زیاد میبینیم تو چرا اخه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی 😭 پس چرا میخندی؟ الان بهتری عزیزم؟

ارهه ولی همین حس تکرر ادرارو منم دارم...من تو تخمک گذاریم گفتم شاید بخاطر اون یا سرماست...الیته من مشکلات گوارشی و برون رویم دارم همزمان پکیجم تکمیله😂💔💔

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

قربانت عزیزم ی درصدم نگران نباش علائم تومور اینچیزا نیست اینا علائم پی ام اس احساس فشار بخاطر التهاب ...

علایم فیستول مقعد چی؟از کجا بدونم اونو‌ندارم؟

یا فیستول مقعد ب واژن

یا مثلا فیبر‌م و کیست و این چیزای رحم که بزرگ شده باشه؟

یا مثلا سنگی که افتاده باشه تو‌حالب و عمل بخواد؟

کلا از هر چی عمل بخواد میترسم بشدتتتت😭

این احتمالات رو تو نی نی سایت خوندم با علایمم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
اخه عزیزم کلا یه فشاری رو پایین تنم حس میکنمبخاطر چیه اخهمیترسم توموری چیزی روی اینا فشار بیاره ک من ...

دخترک خودتو به فنا نده با این وسواس فکری، استرس پدرتو در میاره، موقع پریود همه همین سنگینی رو کلا ناحیه لگن و شکم حس میکنن، من خودم انگار وزنه وصل میکنن بهم 

متاسفانه هر چند وقت یبار اینجوری میشم به یه جایی گیر میدممیرم دکتر براشون عجیبه حرفاماما خودم همیشه ...

وای باورم نمیشه جدی خود منی باورم نمیشه🥲😂😂منم یبار گیر میدم به کلیه یبار به سرطان سینه یبار به مشکلات گوارشی یبار حس میکنم دارم کور میشم😂💔

ارهه ولی همین حس تکرر ادرارو منم دارم...من تو تخمک گذاریم گفتم شاید بخاطر اون یا سرماست...الیته من م ...

بچه ها اینا هیچکدوم بیماری خطرناک نیست ته تهش اگه علائم از بین نره مربوط به عفونت ادراری هست

دخترک خودتو به فنا نده با این وسواس فکری، استرس پدرتو در میاره، موقع پریود همه همین سنگینی رو کلا نا ...

تو تخمک گذاری طبیعیه بنظرتون؟...البته من همزمان معده مم بهم ریخته نمیدونم سر کدومشه...

بچه ها اینا هیچکدوم بیماری خطرناک نیست ته تهش اگه علائم از بین نره مربوط به عفونت ادراری هست

بلهه درست میگیدد تهش یه چارتا انتی بیوتیکه ولی نمیدونم چرا مغزم اینقدر دراما میسازه😂💔

دقیقا خاهرشوهرم با همین وسواس خودشو به فنا داد الانم در اوج جوانی افسرده شده شدیدا، کلی هم بیماری از ...

اخ من تیرویید کم کارم دارم 🥲

دقیقا خاهرشوهرم با همین وسواس خودشو به فنا داد الانم در اوج جوانی افسرده شده شدیدا، کلی هم بیماری از ...

خودم اینجوری بودم چندین و چند سال الان فرق کرده رو بچه هام زوم میکنم پدرم در اومده نابود شدم رفت .از یه لزمایش ساده ترس دارم 

وای باورم نمیشه جدی خود منی باورم نمیشه🥲😂😂منم یبار گیر میدم به کلیه یبار به سرطان سینه یبار به مش ...

عزیزم من از تنهایی زیاد شاید اینجورم

تو‌ چی؟