2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مصیبت از چ لحاظ

چون الان ایام امتحاناتمه😂

شوخی کردم عزیزم 

در واقع دیگه ذوقی ندارم آخرای ترم یکم هستم 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
اینقدر امتحانام زیاد بوده که خوش گذشتن خاصی تجربه نکردم ولی خوب با یه سری آدم جالب آشنا شدم و یه سری ...

مگه تو ترمم امتحان داریم؟�🥲 شمام پزشکی،؟ تو علوم پایه ارائه ام باید بدیم؟‌مثلا پاور درست کنیم؟من بلد نیستم اینارو

دانشجوی پزشکی 🩺

اینقدر امتحانام زیاد بوده که خوش گذشتن خاصی تجربه نکردم ولی خوب با یه سری آدم جالب آشنا شدم و یه سری ...

ادم عاشقم میشه تو دانشگاه ؟ آخرین امیدم برا عاشقرشدن 🥲

دانشجوی پزشکی 🩺

به طرز مسخره ای بعد از یک سال و خورده ای همچنان ذوق دارم 😂با اینکه ترم دو به حد گریه و زاری افتاده ...

یک عدد ترم یکی هستم که نمی‌دونم چرا خیر سرم شب امتحانی شدم آخرای مهر رفتم دانشگاه چشم باز کردم مجازی شد به خاطر کمبود انرژی الانم امتحانامه خیلی استرس دارم‌ و همین بدتر مانع خوندنمه 

به نظرت میتونم دلداری بدم به خودم که میگذره؟

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
مگه تو ترمم امتحان داریم؟�🥲 شمام پزشکی،؟ تو علوم پایه ارائه ام باید بدیم؟‌مثلا پاور درست کنیم؟من بل ...

عزیزم من از ۱۱ مهر در حال امتحان دادنم 😂💔البته شاید دانشگاه شما با ما فرق داشته باشه ،ما درسای دستگاهیمون رو بلافاصله که تموم میشه امتحان میگیرن ،تک تک عملیامون رو جدا جدا ازمون امتحان میگیرن ،ترم یک باز سبکه 

ارائه و پاور بیشتر برای معارفاست ...زبانم داشتیم ما ،چیز سختی نیست ،به مرور یاد میگیری هر چیزی که لازمه رو 

🤍🩶🖤
عزیزم من از ۱۱ مهر در حال امتحان دادنم 😂💔البته شاید دانشگاه شما با ما فرق داشته باشه ،ما درسای دست ...

مرسی قشنگم قربونت برم ❤ تبلت و لپ تاپ نیازه ؟خیلی ذوق دارم کاش یارمو پیدا کنم

دانشجوی پزشکی 🩺

مرسی قشنگم قربونت برم ❤ تبلت و لپ تاپ نیازه ؟خیلی ذوق دارم کاش یارمو پیدا کنم

خواهش میکنم عزیزم 

اگه داشته باشی کارت راه میفته ...من دوتاشو تهش گرفتم ...

عجله نکن بابت اون مسئله هم ..‌من اولش خورد تو ذوقم بچه ها رو که میدیدم ،زمان برد تا با آدمای درست و حسابی آشنا شدم 👌🏻عموما ۹۰ درصد رل های ترم اول منجر به شکست میشن و تو کلاس ما بعد از سه ترم پاشید اکثرشون 🥴

🤍🩶🖤
خواهش میکنم عزیزم اگه داشته باشی کارت راه میفته ...من دوتاشو تهش گرفتم ...عجله نکن بابت اون مسئله هم ...

پس یعنی ۳ ۴ سال صبر کنم بهتره ؟🥲قیافه متوسطی دارم فک نکنم کسی ازم خوشش بیاد قلبم هی قراره بشکنه حتما 

دانشجوی پزشکی 🩺

پس یعنی ۳ ۴ سال صبر کنم بهتره ؟🥲قیافه متوسطی دارم فک نکنم کسی ازم خوشش بیاد قلبم هی قراره بشکنه حتم ...

کلا عجله نکن ولی اگه با پسر خوبی آشنا شدی از دستش نده ..‌.

به مرور باهاش برو جلو ،دیگه اون بستگی داره ...من به مرور دارم آشنا میشم با درست و حسابیا دیگه 

اون که اصلا بی خیال ،به من میگفتن دختر زشته ی فامیل 😂ولی خوب الان ماجرا دارم تو دانشگاه به نوبه ی خودم ،اصلا زیاد چیز مهمی نیست ...حالا من خودم اصلا یه نفر دیگه رو دوست دارم ولی خوب ،بگذریم ...

🤍🩶🖤