2777
2789
این ماجرا بودبعد الان عمم مارو بسته به دعوا شما نگفتین این بشر اینقدر کثیفهخب چیکار میکردیم وقتی از ...

مگفتی پس فکر کردی  خالم  خوشی زده زیر دلش طلاق گرفته 

بعد تو که ددخترت رو دادی به یه مرد مطلقه که همسن پدرشه چشمات کور بود که این وسط زندگی بچه این آقا . خالم چی میشه بگو آدما چوب طمعشون رو میخورن وقتی خالم زنش بود تو دخترت رو شوهر داده بودی حالا از ما طلبکاری

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی که دارم چیپس میخورم و به تباه بودن و ساده دل بودن کاربرا فک میکنم که یه رمانِ فیک رو باور کردن و خیلی جدی دارن درموردش نظر میدن🤡🤡🤡

داش معلومه فیکه ....رمان نویس و سناریو نویس خوبی میشی

قبلا هم از این تاپیکا زده بودی

میگم آدم این چیزها رو میخونه حالت تهوع میگیره و به خدا می‌ترسه.دنیا رو مخصوصا در شهر های بزرگ فساد ب ...

ربطی ب شهر بزرگ وکوچیک ندارن کثافت همه جا پره خدا ماها رو از شرش در امان نگه داره سایمون بالا سر بچه هامون بمونه هم پدر هم مادر

ربطی ب شهر بزرگ وکوچیک ندارن کثافت همه جا پره خدا ماها رو از شرش در امان نگه داره سایمون بالا سر بچه ...

بله ربطی نداره.آدم کثیف، همه جا کثیفه ولی بیایین قبول کنیم که در شهرهای بزرگ بیشتره.در شهرهای کوچیک چشم تو هم چشمی دارن و بد میدونن ولی در شهرهای بزرگ مثلا اوپن مایند هستن و کلاس شهری بودن دارن و شاهد انواع و اقسام بی بند و باری ها هستیم.تو پارک مثلا داری ورزش میکنی هر پسر نادون بی وجودی یه دختر با وضعیت اسفناک نشونده رو پاهاش و داره فریبش میده و در برخی موارد کارهایی که حتی کسایی که به هم محرم هستن هم انجام نمیدن،اونا بیشعورانه دارن در ملا عام انجام میدن.در یک محیط عمومی هست حالا ببین در یه جای خلوت دیگه حساب کنید چیکار میکنن.

بعدش هم مگه کسی در شهر کوچیک همچین عمل غیر اخلاقی  رو انجام میده؟ نه والا