2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم خانما 💔😔

211 بازدید | 12 پست

سلام 

من دوساله عقدم ... بنا به دلایلی که اینا باشه : 

بی عرضه هست  در همه زمینه ها حتی مالی طوری که تو این دوسال پسرفت کردیم ولی پیشرفت  نکردیم 

مغزش مثل پسر ۱۵ ساله هست هیچ خلاقیت و ایده ای نداره و برای مشکلات بدترین و مسخره ترین پیشنهاد هارو داره 

آدم دروغگو و بد قولی هست بارها قسم خورده ولی زده زیرش 

حمایت کردنش از من هم که برام حسرته چون هیچی بارش نیست نه حرف زدن نه درک کردن نه حل کردن هیچی به هیچی 

مسولییت پذیر هم نیست اصلا 

با این شرایط تصمیم گرفتم جدا بشم دیشب با پدرم مطرح کردم اونا هم استقبال کردن گفتن این آدم از اولش هم برات مناسب نبود ( ازدواجمون سنتی بود ولی همسرم به مرور خودشو نشون داد ) 

پدرم میگه تصمیمتو قطعی بگیر من اگر با پدرش حرف بزنم و علنی کنم یهو پشیمون نشی 😔😔

من می‌دونم تصمیمم درسته ولی حالم یه حوریه میترسم به پدرم بگم برو صحبت کن  

نمیدونم چمه اصلا 

کمکم کنید توروخدا

مشاور هم رفتیم گفت تنها راه نرفته ای که مونده اینه که بگی سه ماه بیاد پیش من مهارت زندگی یادش بدم اگر تغیر نکرد جدا شو دیگه .

چه کنم الان 

خوبی هم داره نه اینکه بگم نداره ولی به گفته مشاور خوبی هاشم بخاطر بی عرضگی هاشه مثل همین که به حرف من خیلی گوش میده بخاطر بی عرضگیشه 

یا خیلی چرب زبون و مدام ازم تعریف می‌کنه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چن سالشه؟

شغلش چیه ؟تحصیلاتش.؟

قیافش چطوریه ؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

مادرش شما را انتخاب کرده ؟؟ 

متاسفانه اکثر ازدواج های سنتی همین شکب نه همشون ولی ۷۰ درصد آره چون اینجور پسرها خیلی تو جامعه نبودن و مهارت زندگی کردن را بلد نیستن و حتی کوچیک ترین مشکل هم نمیتونن حل کنن و فقط به دهن پدر و مادرشون نگاه میکنن .

مقل شوهر خودم 

عزیزم منم دوساله عقدم

شوهرم تنها ویژگی خوبی که داره اینه که بی عرضه نیست و تلاشگره

وگرنه به جز این ویژگی تمام بدی هارو تو خودش جا داده یه آدم به شدت مغرور و خودخواه

منم دیگه خسته شدم از دستش😔

پولشو که نداره بره چشم منم آب نمیخوره تغیر کنه

اگه دوست داری دوره معجزه تبسم استاد محمد افلاکی رو گوش کن.

ان شاءالله کمکت میکنه

رایگان هم هست

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.