2777
2789
اگه بدون علت باشه ک خوبه مشکلت چیه گلم

چ خوبی

منم بدون علت دارم

برای اولی دوسال طول کشید، بدون دارو البته

الانم برای دومی ۵ ساله منتظرم ، هر ماه رو با انتظار سر کردن خیلی سخته😓

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
چطور استفاده کنم؟

شنبلیله رو ی شب خیس کن صبح بعد صبونه بخور ماها موقع پریودی حتما باید بخوریم شده پای ثابتمون شنبلیله تلخه ولی وقتی خیس بخوره درصد زیادی از تلخیش از بین میره خواهرم ۱۰،۱۱سالش بود عاشقش بود بعضی وقتا ب عنوان عصرونه درست میکردیم میخوردیم مامان بزرگم میگه با آبش خمیر درست میگردم نون می‌پختم برای خودم اگه تونستی مثل آب خوردن بخورش یا باهاش دمپختک بپز یا بریز تو سوپ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ خوبیمنم بدون علت دارمبرای اولی دوسال طول کشید، بدون دارو البتهالانم برای دومی ۵ ساله منتظرم ، هر م ...

من فکر میکردم یبار ک بچه دار بشی برای بعدی ها راه باز میشه😂پس بگو برای دومی سومی هم مثل اولی اهمیت داد هییی من ک فکر نکنم دیگه دومی گیرم بیاد🤦‍♀️

من فکر میکردم یبار ک بچه دار بشی برای بعدی ها راه باز میشه😂پس بگو برای دومی سومی هم مثل اولی اهمیت ...

ن بابا برای دومی که جاده بسته شده سفت و سخت انگار😂

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
من دوتا سقط بی دلیل داشتم سه سال طول کشید بارداری سومم که جنینم بمونه برام ، هر سقط یک سال عقبم میند ...

چرا میگه آی یو آی... آخه همسرم هم زیر بار نمیره میگه حالا صبر کن

شوهرا خوب بلد نیستن باز کنن😂😂دکترا رو دیدی چجوری معاینه میکنن ب اون میگن باز کردن😂🤦‍♀️

اتفاقا ماهره مال ما

انگاری خدا نمیخواد