2777
2789
ممنون از راهنماییتون

از همین شنبه بنویسینش

کمتر از دوماه نتیجه شو میبینین

منو و زن داداشم و دوستم با یه بار نوشتن نتیجشو دیدیم

زنداداشم همون ماه اول نتیجه گرفت

و فقط برای بارداری نیست و برای هر کارو نیتی که دارید میتونید انجامش بدید

و اگه نتیجه گرفتید فقط یه فاتحه بخونید برای صاحبش

چه ترسی عزیزم؟همون کاری که تو خصوصی انجام میدنو اینجام انجام میدن دیگه اتفاقا دولتی رسیدگی شم بیشتره ...

اینقدر اطرافیان از دولتی ها بد گفتن....مثلا بیمار اصلا براشون مهم نیست... کار رو میدن به دانشجو دکتر اصلا نمیاد و..... از این حرفا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از همین شنبه بنویسینشکمتر از دوماه نتیجه شو میبینینمنو و زن داداشم و دوستم با یه بار نوشتن نتیجشو دی ...

هر شنبه تا زمانی که نتیجه بگیرم باید بنویسم یا یکبار؟ 

سلام عزیزمببینیه کاری رو بهتون میگم انجام بدید ان شاء الله که به اذن خدا باردار بشید شنبه ها از اذان ...

سلام گلم میگم من هفته ی دیگه شنبه مثلا همین واو رو بنویسم ۱۳ بار کفایت میکنه ؟ فقط یک بار شنبه بنویسم ؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
اکثر این موارد کلا تو سبک زندگی من هست... ولی انگار خدا فعلاً برای ما نخواسته😢😢

عزمزمه حتما چله بگیر 

و نیت کن مثلا دختر شد اسم فلان معصوم و به ایشون متوسل شو 

پسر هم همین طور 

ان شاءالله خدابه میده 

نگران نباش 

ان شاء الله بحق این ماه مبارک خداوند شما رو بی نصیب نزاره و یه نینی سالم و خوشگل نصیبتون کنه

ممنون عزیزم ان شاالله 

ان شاالله همه ی. منتظرا ❤️❤️❤️

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨