2777
2789

سلام عزیزم، آی وی اف توی بیمارستان دولتی هزینه ش صفره، رایگانه کاملا 

توی شهرتون برید بیمارستان دولتی که توش زایمان انجام میشه، همونجا هم میتونید ویزیت شید هم رایگان آی وی اف شین

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن بابا برای دومی که جاده بسته شده سفت و سخت انگار😂

خانمی رو میشناسم که فاصله طبیعی بچه های هفت سال بود همینطور سه تا خواهر که فاصله بچه هامون سه سال و هر کدوم فقط ۳تا بچه داشتن ودیگه بچه دار نشدن

چطور استفاده کنم؟

مادرم واسه ابجیم جشوند وداد بخوره ابجیم حامله شد ،مادرم گفت خودم هم با شنبلیله حامله شدن جالب این جاست که میگن هر که با خوردن شنبلیله حامله بشه بوش دختره

از نوره های قدیمی هر هفته استفاده کنرحمو با یه پارچه نخی ببند و گرم نگه دار کاچی بخورآبگوشت بخوراز غ ...

اکثر این موارد کلا تو سبک زندگی من هست... ولی انگار خدا فعلاً برای ما نخواسته😢😢

سلام عزیزم، آی وی اف توی بیمارستان دولتی هزینه ش صفره، رایگانه کاملا توی شهرتون برید بیمارستان دولتی ...

از بیمارستان های دولتی میترسم... ولی اگر جواب نگیرم از تقویتی و اینا مجبورم همچین کاری کنم

من از زایمان وحششتتت دارم یبار خواب دیدم ک موقع زایمان دومم هست خواستن برام آمپول فشار بزنن با خودم ...

وای زایمانو نگو ک منم افتضاح بود و حالا انقدر منتظرم، انگار ن انگار ک دکترا جوابم کردن و گفتن داره میمیره، منتظر هر اتفاقی باشید

اخه من سبار عمل شدم برا زایمانم.........

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅میخوام ازت دور شم اما نمیشه😔مثل تو مغرور شم اما نمیشه😔هزار هزارون بار دلو شکستی💔میخوام که رنجور شم اما نمیشه😔
اکثر این موارد کلا تو سبک زندگی من هست... ولی انگار خدا فعلاً برای ما نخواسته😢😢

سلام عزیزم

ببین

یه کاری رو بهتون میگم انجام بدید ان شاء الله که به اذن خدا باردار بشید

شنبه ها از اذان صبح تا عصر فرصت دارید که انجامش بدید

نیت کنید برای بارداری و

روی یه برگه سفید بدون خط 13 بار بنویسید "واو" 

اینطوری

واو

واو

واو

واو

.. 

و هنگام نوشتن  یا حکیم و یا شکور رو تکرار کنید

و بعد برگه رو بزارید داخل قران

ان شاء الله که باردار بشید و خدا یه بچه ی سالم و صالح و خوشگل نصیبتون کنه. 

خیلی مجررررررررررربه

از بیمارستان های دولتی میترسم... ولی اگر جواب نگیرم از تقویتی و اینا مجبورم همچین کاری کنم

چه ترسی عزیزم؟

همون کاری که تو خصوصی انجام میدنو اینجام انجام میدن دیگه 

اتفاقا دولتی رسیدگی شم بیشتره، مثلا بعد آی وی اف تا دو ساعت میگن باید دراز بکشی اما توی خصوصی یه ربع بعد میگن پاشو برو لباساتو بپوش برو خونه

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
وای زایمانو نگو ک منم افتضاح بود و حالا انقدر منتظرم، انگار ن انگار ک دکترا جوابم کردن و گفتن داره م ...

برای چی جوابت کردن؟کی داره میمیره؟

من زایمان سختی نداشتم ساعت ۱۲ونیم ک دردم شروع شد ۴ونیم بچم بدنیا اومد وزنشم ماشاالله بالا بود اما درد زایمان خیلییییی بدددهههه وحشتناکه مخصوصا موقع بخیه زدن از خود زایمان بدتر بود موقعی ک شکمم رو فشار میدادن افتضاح بود وای نگم از معاینه بعد زایمان🤦‍♀️

عکس رنگی هم انجام دادی

والا یه سری آزمایش انجام دادیم دکتره گفت با توجه به سنت و اینکه یکبار بارداری داشتی ولی ناموفق همین ها نشون میده که مشکلی نیست و نازایی نامشخص هستش