2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 24417 بازدید | 1758 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرت دوست داره ولی از رفتارات خسته شده و واقعا به فکر طلاق هستش و اگر پیش قدم نشی طلاق میگیره

💔💔💔

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
خدانکنه😘

قربونت نیت کردم

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

شوهرت دوست داره ولی از رفتارات خسته شده و واقعا به فکر طلاق هستش و اگر پیش قدم نشی طلاق میگیره

بهم پیام میده دیگ ؟ حسش بهم چیههه   ی حس ششم بهم گفت اون دنبال یکی خوشگل آرزو عملی میگرده🥲😂 

کنکورم رو چطور حس میکنی؟

عزیزم به نظرت کی کار پیدا میکنم؟واینکه حال روحیم کی خوب میشه

اگر پاشی بری بگردی خودت واقعا تا ۲ ماه دیگه گیرت میاد و وقتی کارت رو شروع کنی خیلی حالت بهتر میشه و حسم میگه تو محل کارت یه حس هایی هم پیدا خواهی کرد با یه نفر

ممنونم برات ایت الکرسی و حمد میخونم وقتی جواب دادیحس همسرم نسبت به من چیهدلیل عصبانیت و بعضی اخلاق ب ...

ببخش عزیزم یعنی با وجود این اخلاقای شوهرت بازم دوست داری بچه دار شی؟؟چرا واقعا؟؟

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….