2777
2789
بفرما

1- همه ی روانشناس ها رویکرد مشخصی دارن؟ یا فقط مختص به دکتراست..

منظورم اینه ک با مدرک کارشناسی ارشد هم یه رویکرد داره مث cbt، تحلیلی، طرحواره درمانی و... ؟!

2- چجوری بفهمیم چه رویکردی بیشتر مناسبمونه توی درمان؟

3- به نظرت به روانشناس مراکز دولتی میشه اعتماد کرد؟ مث یه مرکز وابسته به آموزش پرورش؟

دائم الخسته‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1- همه ی روانشناس ها رویکرد مشخصی دارن؟ یا فقط مختص به دکتراست..منظورم اینه ک با مدرک کارشناسی ارشد ...

هنوز درسمون به اینجا نرسیده

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

1- همه ی روانشناس ها رویکرد مشخصی دارن؟ یا فقط مختص به دکتراست..منظورم اینه ک با مدرک کارشناسی ارشد ...

۱ بله همه درمانگرا رویکرد مشخصی دارن

۲ بله بعد از ارشد و برای درمانگر شدن هرکس رویکرد خودشو انتخاب میکنه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

۳ اگه منظورت اینه که مراجعی و میخوای رویکرد درمانگرت رو بفهمی اینو بدون که بیشتر از اینکه رویکرد مهم باشه شخصیت تراپیست مهمه که بتونه از اون رویکرد به نحو احسنت استفاده کنه

پس موقع رفتن به تراپی بیشتر در نظر بگیر که فرد درمانگر ماهری باشه . فرد ماهر رویکرد مورد نظرش رو عالی بکار میبره

۴ بستگی داره . اگه فرد سواد و مهارت خوبی داشته باشه هرجا باشه کارش درسته چه جای دولتی چه خصوصی .

بله

۳ اگه منظورت اینه که مراجعی و میخوای رویکرد درمانگرت رو بفهمی اینو بدون که بیشتر از اینکه رویکرد مهم ...

مرسی ابهامات چندین ساله ذهنیم برطرف شد:)

درسته..

من جاهای مختلفی رفتم. قبلاً هم با روانشناسای زیادی صحبت کردم انلاین حضوری ولی نتونستم با هیچکدوم اون ارتباط لازمه رو بگیرم

این مرکزی ک مشاور مدرسه بهم معرفی کرده علی رغم اینکه دولتیه و رایگانه برا منه کنکوری؛ حس میکنم تا حدودی تونستم با روانشناس ارتباط خوبی بگیرم.

منتها یه چیزی ک ذهنمو درگیر کرده. منشیِ مرکز اسمم، مدرسه، شماره تماس و معرفمو پرسید تو سیستم ثبت کرد.
(یه فامیلی فیک دادم.. ولی ممکنه مسائلمو انتقال بدن به کادر و مشاور مدرسه و جویا بشن؟! یا صرفاً برای آماره؟)

دائم الخسته‌.

مرسی ابهامات چندین ساله ذهنیم برطرف شد:)درسته..من جاهای مختلفی رفتم. قبلاً هم با روانشناسای زیادی صح ...

خوشحالم که برات مفید بوده عزیزم.

اگه ارتباط خوبی با مشاور میگیری پس حتما همون جا رو ادامه بده .

منظورت اینه مشکلات مراجعه رو به مدیر مدرسه اینا اینا بگن ؟ نه اصلا همچین کاری نمیکنن.

برای اسم و فامیل راستش نمیدونم ولی اگه میترسی به مشاورت بگو از ترست فامیلی فیک دادی 

خوشحالم که برات مفید بوده عزیزم.اگه ارتباط خوبی با مشاور میگیری پس حتما همون جا رو ادامه بده .منظورت ...

مشاورت بگه چیکار کنی.

مشاورت برای کمک بهت اونجاست♥

معمولا اوایل کارمون رو با یه رویکرد شروع میکنیم تا بهش مسلط شیم اکثرا هم با cbt شروع میکنن چون زودتر به نتیجه میرسه و چارچوب مند تره، بعد از چند سال میتونین تلفیقی از رویکرد ها رو استفاده کنید 

مثلا رویکرد اصلی من cbt اما نیاز باشه eft، طرحواره، سیستمی معنوی وact هم استفاده میکنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
معمولا اوایل کارمون رو با یه رویکرد شروع میکنیم تا بهش مسلط شیم اکثرا هم با cbt شروع میکنن چون زودتر ...

چ جالب 

من فک میکردم از همون اول تا آخر با یه رویکرد مشخص پیش میرن و تخصصشون تو همون حوزه ست

مرسی

دائم الخسته‌.