2777
2789
عنوان

دو س پ س ر م بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 75 پست
واقعا میگم کاش منم میتونسم مث اون سرد و خنثی باشم

شما نمی‌تونید احساساتتون رو سر کوب کنید

اگه ایشون اینجور رفتار میکنه از شخصیتشه 

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دوست دارم مثل اون سرد بشم اون وقتایی که مهربونه واقا‌ خوبه

اگه به فکر ادامه‌ی رابطه هستید حتما با یک مشاور خوب درمیون بزارید

اگه به فکر ادامه‌ی رابطه هستید حتما با یک مشاور خوب درمیون بزارید

کاش اونم مثل شما یکم درک داشت 

اصلا درک نداره میدونه حالم بد بشه نمیتونمدرس بخونم 

فقط میگه برو درس بخون همین

چ عجب ی مرد منطقی و با درک و فهمم پیدا شد تو سایت تا الان هرچی دیدم قصدشون رابطه اس😐😂

خیلی ممنون 

البته درسته افرادی هستند که قصد رابطه و...ندارند ولی متاسفانه تعداد آن هایی که با قصد اینجا هستند بیشتره

منم ۲سال با همسر دوست بودم،چرا انقدر افراط میکنید تو روابط،خیلی یسره باهم درارتباطید ودست وپا گیر میشید برای هم که ازهم خسته میشید،قرار نیست باهم یسره درارتباط باشید،والا همسرتم باشه زیادی قاطی شدن خوب نیست،مثلا که چی ساعت۳بیدارم کن،مگه گوشیت آلارم نداره،؟سنتونم کم نیست،پس تو روابط یه تجدید نظر کن وعاقلانه رفتار کنید

منم ۲سال با هنسر دوست بودم،چرا انقدر افراط نسکنید تو روابط،خیلی یسره باهم درارتباطید ودست وما گیر نی ...

نه عزیزم ما زیاد باهم در ارتباط نیستسم شاید درروز بیست دقیقه 

و موقعی که نیازه حتی بعضی روزا هم اون حالش بده حرف نمیرنیم