2777
2789
عنوان

دو س پ س ر م بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 75 پست
من متاسفانه سن تو بودم فقط درس میخوندم الان فردا امتحان دارم هیچ

ن منم درسمو میخونم ولی شیطونیم میکنم معدلم19😂خب ارزششو نداره تو کل دوران مدرسه تو درس خوندی حیف نیست الان بخاطر اون ول کنی؟ یکم انگیزه بده به خودت درستو بخون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نههه من سمتش میرم که حالمو بد کردی بی رحمی فلانی یا بیا حرف بزنیم ک چرا اینجوری میکنی

اها خب پس سعی کن منطقی و حق به جانب حرف بزنی نزار بندازه گردن تو

اصلا الان به این فکر کن؟ خودت میدونی مشکل تون چیه؟ 

از رفتارش مشخصه یا علاقه ای بهت نداره یا از لحاظ احساس در حدت نیست.و این ممکنه واست خیلی آزار دهنده ...

ادم سردیه و من خیلی احساساتیم

میگه بابامم بمیره گریه نمیکنم 

رفتاراش اینکه این حرفارو زده؟

سما که پسرین چیکار کنم خودش بیاد سمتم کلا غیب بشم؟

باید چ کنم این موقع بزارم خودش بیاد سکوت کنم؟الان دیگه چند روز پیام ندم تا بیاد؟من خیلی هم اصرار میک ...

اگه اونم میخواد حرف بزنه مشکلو بگو بدون بحث حلش کنید ولی اگه نمیخواد حرف بزنه بگو بهتری شدی خودت پیام بده و بعد کلا پیام نده

درکت میکنم وابسته شدی اصلا ببین خواستی بهش پیام بدی بیا ب خودم پیام بده ک سمت اون نری باشه؟ 😂

اگه اونم میخواد حرف بزنه مشکلو بگو بدون بحث حلش کنید ولی اگه نمیخواد حرف بزنه بگو بهتری شدی خودت پیا ...

اصلا سکوت میکنه حرف نمیرنه و این حرصم میده 

من هرلحظه میخام پیام بدم باید ایدیتو بدی ک بهت بگم

ادم سردیه و من خیلی احساساتیممیگه بابامم بمیره گریه نمیکنم رفتاراش اینکه این حرفارو زده؟سما که پسرین ...

تفاوت شخصیتی شما باعث آزار هردوتون میشه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

رشتت چیه؟ حیفهه الان همه ارزوشونه جای تو باشن بخاطر اون میخوای از درس و هدفت و زندگیت بگذری؟ نزار به ...

الان ایقد حالم بده که نمیتونم جواب پیامای قشنگتم بدم

اصلا سکوت میکنه حرف نمیرنه و این حرصم میده من هرلحظه میخام پیام بدم باید ایدیتو بدی ک بهت بگم

اون نمیتونه جواب احساسات تورو بده تا بیشتر وابسته نشدین ولش کن میدونم سخته از رابطه طولانی دراومدن ولی داره بهت اسیب میزنه