2777
2789
عنوان

سرطان بدخیم سینه گرفتم

200 بازدید | 21 پست

چند روز پیش با لمس چیز سفتی تو سینم رفتم دکتر با سونو و نمونه برداری دکتر تشخیص سرطان بدخیم داده الان تو دو راهی موندم سینمو تخلیه کنم یا کامل بردارم یدونه از سینمه پیش کدام دکتر برم تو کرمانشاه یا تهران  کسی تجربه داره بگه تو رو خدا دارم دیوانه میشم 😭😭😭

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

مال تو هم تیرمیکشید

یایهو سفتی فقط حس کردی

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط سفتی الان دردش شروع شده

منم دارم از دردمیمیرم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

با دکتر باید مشورت کنی عزیزم این مسئله‌ی خیلی مهمی هست

خواهرشوهرم سرطان سینه گرفت اول شیمی درمانی و پرتو درمانی کرد بعد عمل کرد بافت سرطانی سینه اش رو برداشت کل سینه اش نبود

الان یکسال هست خداروشکر خوبه

انشالله که هرچه زودتر تو هم سلامتیت رو بدست میاری❤️🤲🏻

نکن این کارو. الان اگه بگه تیر می کشید سکته نمی کنی از ترس؟ چرا خودتو می ترسونی.

چیکارکنم بخدا همین دو دقیقه قبل این خانم منم تاپیک زدم انقد درد دارم وتیرمیکشع ازترس دارم میمیرم

با دکتر باید مشورت کنی عزیزم این مسئله‌ی خیلی مهمی هستخواهرشوهرم سرطان سینه گرفت اول شیمی درمانی و پ ...

از صبح تا حالا این دکتر اون دکتر میرم یکی میگه کامل باید سینتو برداری یکی میگه لازم نیست فقط توده رو بردار نمیدونم چکار کنم پیش کددم دکتر برم دکتر خوب میخام 😭

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀