2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفا

69 بازدید | 17 پست

همیشه خدا وقتی رفتم خونه پدر شوهرم بهش احترام گذاشتم کارای خونشون کردم چیزی درست کردم بردم بخورن کلا همیشه.بعد بجاش پدر شوهرم هیچ کاری برای من و همسرم نکرد همیشه بد رفتاری کرد همیشه اذیت کرد.الان ۴ ماهی میشه ک نرفتم چون سری اخر که رفتم ب بچه ارومم ک کنارم نشسته بود دعوا کرد و گفت کتک میخای طفلی داشت با گوشی بازی میکرد بچم کاری نداشت‌.منم نرفتم الان ۴ ماهه.نمیدونم تمونش کنم و ب بهانه روز پدر برم میترسم باز توهین کنه و بی ادبی یا فک کنه لنگشم ک رفتم یا نه نرم.

اینم بگم طبقه بالای پدر شوهرم زندگی می کنیم

خیلی بی ادب خیلی گستاخ و فحاش هست پدر همسرم

برم یا نرم

کدوم شخصیت منو حفظ میکنه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بری نری این آدم عوض بشو نیست ؛ روز پدر برو خودتو بگیر بعد از روز پدر مثل سابق نرو

شرایطش سخته زمین گیره و بو جیش میاد حال ادم بد میشه بچه کوچیک دارم موندم چ کنم با این بوی وحشتناک اخلاقشم گند

شرایطش سخته زمین گیره و بو جیش میاد حال ادم بد میشه بچه کوچیک دارم موندم چ کنم با این بوی وحشتناک اخ ...

واای زمین گیره و انقد بدجنسی میکنه؟ بگو تو الان باید محبت کنی پس فردا مردی ۴ نفر ازت تعریف کنن

واای زمین گیره و انقد بدجنسی میکنه؟ بگو تو الان باید محبت کنی پس فردا مردی ۴ نفر ازت تعریف کنن

بخدا.من ی بار با دل خوش از خونش نیمدم.اخه دلم سوخته من بچم دست تنها بزرگ کردم ی بار شوهرم حتی وقتی مریض شد بالا سرش ننشست زحمتش با من بوده همین پدر شوهرم ی بار نازش نکرده یا گفت سیاهه یا گفت پاهاش لاغره یا گفت زبونش چرا اینجوره.خیلی اذیتم این کاراش این بدی هاش از ذهنم نمیره.من بچمه مادرم هزاری دعواش کنم مادرشم ولی طاقت ندارم این بابا بزرگ ک هیچچچجچ کاری نکرده جز تحقیر بچم بیاد بگه بهش کتک میخای چون بچم ارومه کاری نداره

عزیز دل میفهمم چی میگی؛ چاره چیه؛ اینجور آدما عوض نمیشن متاسفانه

خب برم این فک میکنه من لنگشم احترام نمیزاره بهم منم کاریش ندارم.اصلا دلم نمیخاد برم

خب برم این فک میکنه من لنگشم احترام نمیزاره بهم منم کاریش ندارم.اصلا دلم نمیخاد برم

اگه مشکلی از طرف شوهرت ایجاد نمیشه مثلا غر بزنه یا دعوایی چیزی کنه که چرا روز پدره نیومدی ؛ نرو

اگه مشکلی از طرف شوهرت ایجاد نمیشه مثلا غر بزنه یا دعوایی چیزی کنه که چرا روز پدره نیومدی ؛ نرو

شوهرم میره کاراشم میکنه غذا هم میدم برا مادر شوهرم بیشتر

منتها هی میگم نکنه بمیره بعد شوهرم لج کنه یا ارث شوهرم ندن

شوهرم میره کاراشم میکنه غذا هم میدم برا مادر شوهرم بیشترمنتها هی میگم نکنه بمیره بعد شوهرم لج کنه یا ...

ببین برادر شوهر من خیلی بد ذاته شهر دیگه زندگی میکنه ؛ هیچ خیری ازش ندیدیم؛ شوهرم پیله کرده برم طرفش دلم براش تنگ شده؛ هر چی میگم بابا اینا کی اومدن خونمون یا میگم زمستونه جاده خطرناکه اگه اتفاقی برات افتاد میگه به من چه خواست نیاد، شوهرم گوش نمیکنه از طرفی برادرش دوبار سکته کرده دیابت و چربی و همه چی داره ؛ به این نتیجه رسیدم که بگم باشه برو چون میدونم اتفاقی بیفته میگه ببین تو مانع من شدی برادرمو نبینم 

ببین برادر شوهر من خیلی بد ذاته شهر دیگه زندگی میکنه ؛ هیچ خیری ازش ندیدیم؛ شوهرم پیله کرده برم طرفش ...

من مانع نمیشم شوهرم میره کلا همیشه من فقط نمیرم با بچم  ک اونم ی وقتا میره 

الان برم زودی زخم زبون میزنه باورت میشه ی مدت افسردگی بدجور گرفتم کلی شیر جوش ب بچم دادم از دستش

ای خدانرو ولش کن آرامش تو و بچت مهمتره

مثلا میگفت پاهای بچت دیدم زشته سیاهه یا میگفت بچه لاغره یا بچمم حرف میزد این عین کره و لالا با بچم حرف میزد داد میزد بگو بابا بگو مامان

ای خدانرو ولش کن آرامش تو و بچت مهمتره

مثلا میگفت پاهای بچت دیدم زشته سیاهه یا میگفت بچه لاغره یا بچمم ب حرف افتاده بود این عین کره و لالا با بچم حرف میزد داد میزد بگو بابا بگو مامان