2777
2789
ببخش عزیز کنجکاو بودم 😅مرسی جواب دادید 🌹

پزشک ن ولی یه چیزی تو همون پزشکی سرکار میری با پرستیژ بالا

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفته دیگه یه لحظه یه ماشینی با چراغ های تیز و سفید یا مزدا تری یا شاسی چینی مثل فونیکس پزشک میاد تو ...

تو درس م موفق میشم یکم راجبش بگو رابطه و ازدواج چی

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
خب جواب منم بدین منو و شوهرم یا عشق و بسختی ب هم رسیدیم ولی الان دورجویی می‌کنه از من و پسرم رفتارش ...

یکم دلت شکسته اما رفتاراتون از سر بچگیه شوهرت نمیتونه فشار زیاد رو‌ هضم کنه بهش زمان بده بهش فرصت بده و یکم فضا بده بذار خودشو بشناسه هنوز دوستت داره شدیددد اما یکم از نظر روحی خسته است صبور باش و بذار ببینه چه کار میتونه بکنه بهش فشار نیار

یکم دلت شکسته اما رفتاراتون از سر بچگیه شوهرت نمیتونه فشار زیاد رو‌ هضم کنه بهش زمان بده بهش فرصت بد ...

جواب من چند تا کامنت بالا تر

یکم دلت شکسته اما رفتاراتون از سر بچگیه شوهرت نمیتونه فشار زیاد رو‌ هضم کنه بهش زمان بده بهش فرصت بد ...

ی معامله ای کردیم جست نسبت بهش چیه ؟ چند ماهه پولو عقب انداخته چک هم ازش نداریم خیلی زور میگه عمو شوهرمه

با حرفات امید گرفتم توروخدا ی نشونه ای از زندگیم بگو تا بدونم راسته خوب ته دلمو بگیرع

ی معامله ای کردیم جست نسبت بهش چیه ؟ چند ماهه پولو عقب انداخته چک هم ازش نداریم خیلی زور میگه عمو شو ...

دوتا بزرگتر رو واسطه کنید .... چیز بدی پیش نمیاد ... انجام میشه یکم با سختی

با حرفات امید گرفتم توروخدا ی نشونه ای از زندگیم بگو تا بدونم راسته خوب ته دلمو بگیرع

شوهرت اول اسمش م هست؟ یکم توپولیه؟ خودت رو لاغر با قد متوسط احساس می کنم ... یکم تو مخیه رفتارت گیر میدی ؟ استرسی هستی تازگی جوش نزدی،؟ سفیدم هستی ؟ 

شوهرت اول اسمش م هست؟ یکم توپولیه؟ خودت رو لاغر با قد متوسط احساس می کنم ... یکم تو مخیه رفتارت گیر ...

جوابه منو میدی🥲

تو درس م موفق میشم یکم راجبش بگو رابطه و ازدواج چی

زیادی بازیگوشی تمرکز نداری .... درس خوندن تمرکز میخواد اما امان از روزی که اراده کنی .... ازدواجت خوبه چون خودت هم رو راستی