من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حست نسبت به S چیه؟آدم درستیه؟ از اعتماد کردن بهش پشیمون نمیشم؟تهش رابطمون به ازدواج ختم میشه؟
یکم ساده ای .... و بی تجربه ... دچار چالش نبوذی و مواجه شدن رو بلد نیستی هرچند تو خیلی زمینه ها عاقلی ... اما انقدر بی چالشی کشیده و لوحت پاکه از هر چیزی می ترسی ازدواج هندونه در بسته است اگر میخوای موفق باشی رو تفاوتاتون تمرکز کن اگر ۵ تا معیارت رو داشت ازدواج کن اون ادمی که شبیه بابات باشه پیدا نمیشه ....
بهم پیام میده دیگ ؟ حسش بهم چیههه ی حس ششم بهم گفت اون دنبال یکی خوشگل آرزو عملی میگرده🥲😂 کنکورم ...
یکم لطیفی .... حسش مثبته اما نه خیلی ... ازذهنش رد میشی اما جدی نه .... نه اتفاقا دنبال عملی نیست ... ادممثبت و عاقلی به نظر میاد .... کنکور ازاد نزدیک