2777
2789
بعضی وقتا ۱۰۰ درصدهبعضی وقتا عکس میشهنمیدونم والابرای خودم خیلی جوابه خیلی

براااا منم بگووو لطفاا😭😭بازم درخواستشو میگه؟ یا بار اخر بود کی از بلاکی درم میاره ؟ وارد رابطه میشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من برعکس نشه؟؟؟؟؟

عزیز کدوم حس ششمی میتونه ضمانت کنه؟

چیزایی میگینیا

خوبه خودتون میگین حس!

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
بعضی وقتا ۱۰۰ درصدهبعضی وقتا عکس میشهنمیدونم والابرای خودم خیلی جوابه خیلی

من موفق میشم تو درسم 

کی ازدواج دارم کی وارد رابطه عاشقانه میشم

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
اسفند یا بهمن نامزدی دارم؟خانوادم مخالفت نمیکنن؟

اخرای سال

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
من موفق میشم تو درسم کی ازدواج دارم کی وارد رابطه عاشقانه میشم

تو درس خوبه برات

رابطه ای شاید بیفته برات خیلی اوکی نی

به زودیشاید تا قبل سال نو

کی کراشمو میبینم ؟

ماشینشون چیه ؟

پزشک میشم ؟

حس اون نسبت به من؟

سفرم جور میشه؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم