2777
2789
البته بگم من حس ششم نیستم از روی حس خودم دارم میگم طرفتون مغروره یکم کنکور قبول میشی

آره مغروره🫠

قبول میشم؟پرستاری یا معلمی؟ گفتن اونچیزی ک میخوای نمیشههههه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم من رو میگییه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)منم همش ذکرو دعا و سوره که ...

آره آشتی میکنین 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

اره بهم میرسید ولی کمی طول می کشه اره می کنه دلش پاکه

میشه منم بگی؟  رابطمون مثل قبل میشه؟ و چقدر دوستم داره  میشه بگی حست نسبت بهش چیه خصوصیاتشم میگی  حرف اول اسمش ا هستش

آره مغروره🫠قبول میشم؟پرستاری یا معلمی؟ گفتن اونچیزی ک میخوای نمیشههههه

عزیزم شما بخون چکار به حس ششم داری بخونی قبولی 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

آره آشتی میکنین

اون پیشقدم میشه؟

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

منم بگو .پولم رفت .اون پول دوباره برام جبران میشه؟؟پول خرید خونه بودالان به شدت دلم شکسته

عزیزم توپوله به دست میاری نه پول تورا اره می تونی ولی زمان می بره اینم جز تقدیرتوست

عزیزِ دلمی شما حالا چرا وایب خوبی ازم میگیری؟🤭🤭بعضی حس ها میگن سبزس ولی میگن موهاش کم پشته نکنه کچ ...

حس میکنم برونگرا و شیطونی خوش قلب و مهربونی دوست داری به همه کمک کنی🥺

حسم برا زمان ازدواج یاری نمیکنه🥹😂

عزیزم توپوله به دست میاری نه پول تورا اره می تونی ولی زمان می بره اینم جز تقدیرتوست

شوهرم. فکر طلاق؟ کی آشتی میکنه؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم