2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60894 بازدید | 721 پست
لازم نکرده شما تصمیم بگیریاگه پیدا نشد میدیم ب فقرا

عزیزم حکم مال یا پولی که پیدا میشه اینه که اول اصلا دست نزنید. پوما اگه برداشتی  باید تا یکسال تقریبا دنبال صاحبش بگردی  سوما اگه از پیدا کردن صاحبش ناامید شدی باید از طرف صاحبش صدقه بدی  با این اوصاف بهتر ه اگه چیزی پیدا کردیم  اصلا دست نزنیم و به روی خودمون نیاریم

ببین یه زمانی بابام باغبون بود ت باغ بیل میزد یه انگشتر در حد چن سوت پیدا کرد و فروخت چون اونموقع نم ...

واقعا؟منم متسفانه پول حرام هیچچچچچچ بهم نمیاد اصلا بهم نمیادسعی میکنم صاحبش پیدا کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لازم نکرده شما تصمیم بگیریاگه پیدا نشد میدیم ب فقرا

نیازی نیس ب فقرا بدی، وقتی تا مدت معلوم ک اسلام گفته،حالا دقیق نمیدونم چ مدت، باید صبرکنی اگه صاحبش پیدا نشد صاحبش شمایی.

اصلا هم حرام نیس چون شما آگهی دادی

شاید خدا برات فرستاده

شما ک از کسی برنداشتی،رو زمین پیدا کردی گلم. دزدی نیس

تا مدت معلوم هم صبرمیکنی

من خودم تو عروسی یه پلاک پیدا کردم بعد یک ماه صاحبش پیداشد تحویل دادم بهش.چون آدرس و گرم طلارو دقیق گفت.

وزنش هم یکی دو گرم بود یادمه

من بیشتر از این چیزا پیدا کردم وپس دادم خدا شاهده حتی روز ۱۳ صفر بود میگفتن یه تیکه طلا بخرین رفتم خرید مغازه شلوغ بود طلا خریدم ب قیمت ۳۰ میلیون زنه سرش شلوغ ۳ میلیون کشیده بود بهش گفتم فقط میگف دمت گرم اومذ بقیشو بکشه ۵ تخفیف زد بخاظرش

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

عزیزم حدیث داریم کار خیر حتی اگه فکرش به ذهنت خطور کنه برات نوشته میشه انگار که انجامش دادی و از ثوا ...

چه قشنگ

ممنونم😇

چند روز پیش یه چوپان تو یه روستا زیر خاکی گنج پیدا کرده بود و پلیس خبر کرده بود و یه قرونشم به خودش نرسید همه اومده بودن تو کامنتا فحشش داده بودن که وقتی خدا میخواد بهت لطف کنه و خودت عقل نداری و همه بش توهین کرده بودن که خریت کردی پلیس خبر کردی

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
🥹🥹🌹

ولی ب  عزتی ک بعد کار خوبت بدست میاری فک کن...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
فردا از طریق پلیس فتا هزاذنفر میوفتن دنبالت ک ابن مشخصات انگشترمه دیدم تو سایت باید بدی

به همین راحتی که شماهم میگی نیست

طلا توی خود اداره پلیس هم که باشه باید سند و مدرک و کاغذ خرید بیاری تا تحویلت بدن

شهر هرت مگه😄

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
نیازی نیس ب فقرا بدی، وقتی تا مدت معلوم ک اسلام گفته،حالا دقیق نمیدونم چ مدت، باید صبرکنی اگه صاحبش ...

اره واقعا دزدی نیست عزیزم

ولی پولش ممکنه حروم باشع

پول حروم اصلا بهم نمیاددددد 

انشاالله صاحبش پیدا شده مژدگونی بگیرم

ولی قول میدم ک اگه بود هم من و هم شما برا وسوسه تاپیک می‌زدیم

نه عزیزم یه بهانه پیدا کردین ما ادمیم هر کاری میکنیم دیگه خوردن پول مردم که شاخ دم نداره

پاک کن یکی رو که نمیخواد برداره سرمایه ی یه آدمه

شما هم اگر وسوسه میشدی به اصول انسانیتت فکر کن

چه قشنگممنونم😇چند روز پیش یه چوپان تو یه روستا زیر خاکی گنج پیدا کرده بود و پلیس خبر کرده بود و یه ...

این واقعا خریت کرده اگ من پیدا میکردم نمیگفتم ولی این جریانش یکم فرق داره