2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60896 بازدید | 721 پست
ی آگهی بده تا یه مدت اگه پیداشد میتونی خرجش کنی،قفط تو آگهی بگو یه انگشتر پیداشده،مشخصاتش رو بدید با ...

اشتباه میکنید..بعدش باید از طرف اون شخص صدقه بدن یا خیرات کنن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگ میدونست کجا افتاده ک اره ولی وقتی ندونه کجا افتاده چی

ببین معمولا ادم تا متوجه بشه انگشترش نیس همون راه رفته رو برمیگرده پیداش کنه

خودم اتفاق افتاد برام

زنجیرطلام  افتاد ،،رفتم تو اسانسور ،دیدم خدا خیرش بده همسایه اویزون کرده رو دسته،

حتی همین فکر هم که به سرت زده برداری بفروشی هم خودش گناهه چه برسه عملیش کنیاصلا نکن اینکارو چون بعد ...

عزیزم حدیث داریم کار خیر حتی اگه فکرش به ذهنت خطور کنه برات نوشته میشه انگار که انجامش دادی و از ثوابش بهره مند میشی=) 

اما کار حرام نه . تا وقتی انجامش ندادی ثبت نمیشه ..

تازه اونم مراتب داره تا چند مرتبه ثبتش نمیکنن بلکه بنده منصرف شد ..

خلاصه که فکرش گناه نیست الان تو مرحله وسوسه است 

اسی میدونم خیلی وسوسه برانگیزه ولی مقاومت کن♡ زندگی حلال و شرافتمندانه ای ک تاحالا داشتی رو قاطی دو قرون پوله حرام نکنی یه وقت..

والا خودمم نیازمندم خیلی داغونم هیچی ندارم صفر صفرم از فقیرایی که میشناسم فقیر ترم اگع تاپیکای قبلیم ...

می‌دونم گلم ، پولشم که کم نیست 

ولی اصلا برکت نمیاره برات اگر خرج شخصی کنی

توی دام ابلیس نیوفت ، اگر صاحبش پیدا نشد مطمعن باش برکت زندگی افراد نیازمندی دست توست که باید بهشون بدی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

والا خودمم نیازمندم خیلی داغونم هیچی ندارم صفر صفرم از فقیرایی که میشناسم فقیر ترم اگع تاپیکای قبلیم ...

ببین یه زمانی بابام باغبون بود ت باغ بیل میزد یه انگشتر در حد چن سوت پیدا کرد و فروخت چون اونموقع نمیدونست چکار‌کن و محتاج بود ولی من حس میکنم اون کارش باعث شد از زندگی عقب بیفتیم 

وسوسه شاید تاپیک نمیزدم در موردش درنهایت میدونستم پول دزدیه

ولی قول میدم ک اگه بود هم من و هم شما برا وسوسه تاپیک می‌زدیم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍