2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60862 بازدید | 721 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی صاحبش روپیدانکنه وی بندازه سطل اشغال

چرا انقدر میبرید و میدوزید واسه من

خودم از مرجع تقلیدم پرسیدم و بلدم چیکار کنم

بقیه دوستانم لطف کردن راهنمایی کردن گفتن بزار دیوار و کانال شهر ک گزاشتم انشالله پیدا میشه صاحبش

من بابام تو یه سال دوتا انگشتر طلا پیدا آگهی زد صاحبش پیدا نشد برد داد خیریهاین چیزا امتحانه خدا کن ...

ببخشین اگه پول پیداکنیم ولازممون باشه توشهر دیگه ای رفته باشیم دکتر چی اونوبایدچیکارکنیم

وسط خاکو‌ خل و برک تو خیابون معلومه خیلی وقته افتاده اخه کثیفه زیر برگا بود

چه جالب رفتگرا هرروز گاهی دوبار جارو میزنند و ندیدند 

اما شما دیدی 

مطمئنم تاپیک فیک هست 

چقدر دوستان زودباورند و راحت اعصابشون خرد میکنند و احکام واموزش میدن😂😂😂 

نینی سایت وقتی چیزی رو میخونید اینقدر راحت باور نکنید یک مقدار تامل داشته باشید،اینجا99درصد مطالب دروغه

چرا انقدر میبرید و میدوزید واسه منخودم از مرجع تقلیدم پرسیدم و بلدم چیکار کنمبقیه دوستانم لطف کردن ر ...

وقتی اینجا تاپیک زدی یعنی میتونیم نظربدیم من فقط ازت دفاع کردم همون حقته بهت بگن دزد

چه جالب رفتگرا هرروز گاهی دوبار جارو میزنند و ندیدند اما شما دیدی مطمئنم تاپیک فیک هست چقدر دوستان ز ...

حتما بهم حقوق میدن دوروغ بگم؟نه اینجارو جارو نمیزنن سال ب سال ی خیابونی هست کنار پارکه تقریبا زیر صندلی کنار خیابون زیر برگا پیداش کردیم

و اینکه شهر بزرگ نیست بیس چاری جارو بزنن شهر خیلی کوچیکیه

وقتی اینجا تاپیک زدی یعنی میتونیم نظربدیم من فقط ازت دفاع کردم همون حقته بهت بگن دزد

عزیزم از دیشب تاحالا هزارجور انگ بهم زدن هرکی یچیزی میگه واسه خودش... اعصابم داغون کردن دیگه