بهم نپرید ک بچشه فلانه خودم میدونم و اصلا دخالتی ندارم فقط خندم میگیره خونشون شهر دیگه س دوتا دختر ودوتا پسر دیگش نزدیک خونشن هررزوم میبینشون ب اونا نمیگه شوهر من باید براش شارژ بفرسته 😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم الان همینو میگم بچه هام کوچیکن ولی میدونم قطعا نمیشه بچه وظیفه داره نسبت به یه سری مسائل الان مثلا ۸۰ سال سنت باشه و ضعیف باشی نتونی بری دکتر به بچت نمیگی ؟ یا مشکل مالی داشته باشی نتونی خرج روز مره تو در بیاری به بچت نمیگی ؟ نمییییشه عزیزم نمییییییشه دعا کن ان شالله بچه هات صالح باشن با عشق برات کار کنن نه که توقع ندارم و ...
عزیزم بذار صدقه زندگیتون این شارژارو همسر منم هر چن وقت یکبار ۱ تمن .۵۰۰ تمن ۲ تمن میفرسته واسه خونوادش چون نیاز دارن .با اینکه شده خودمون خیلی چیزا نیاز داشتیم .دیگه اونام چشمشون ب این بچه هاشونه
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
خواستم بگم اه چقد عروسا خوبن تو نی نی سایت .همه میگن چ اشکالی داره مادره ۱۰ تمن شارژه تا اومدم اینو ...
اگه آدم بود و مادر درستی منم میگفتم مادرشه حف به رگردنش داره ولی تمام این سالا با حقه بازی و تلکن کردن شوهر من زندگی کرده،بعد فکر کردی ۱۰ تومن میگیره همچین آدمی آخه،رفته خطشو دائمی کرده قبضشو میفرسته برام😑