2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرم میگه شارژ بفرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 105 پست
نه خدایی ...ولی نباید از حقش بگذره مهریه رو تا قرون آخر ازش بگیره اسی شوخیه ...جدی نگیری

میدانم 🤣 من همون اول نوشتم مشکل ندارم والت همه جبهه گرفتن گفتم خندم میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نشه؟

منم الان همینو میگم بچه هام کوچیکن ولی میدونم قطعا نمیشه بچه وظیفه داره نسبت به یه سری مسائل  الان مثلا ۸۰ سال سنت باشه و ضعیف باشی نتونی بری دکتر به بچت نمیگی ؟ یا مشکل مالی داشته باشی نتونی خرج روز مره تو در بیاری به بچت نمیگی ؟ نمییییشه عزیزم نمییییییشه دعا کن ان شالله بچه هات صالح باشن با عشق برات کار کنن نه که توقع ندارم و ...

تهمت میزنی چرا؟؟ کجا نوشتم فشاری شدم ؟

عزیزم بذار صدقه زندگیتون این شارژارو ‌همسر منم هر چن وقت یکبار ۱ تمن .۵۰۰ تمن ۲ تمن میفرسته واسه خونوادش چون نیاز دارن .با اینکه شده خودمون خیلی چیزا نیاز داشتیم .دیگه اونام چشمشون ب این بچه هاشونه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خواستم بگم اه چقد عروسا خوبن تو نی نی سایت .همه میگن چ اشکالی داره مادره ۱۰ تمن شارژه تا اومدم اینو ...

اگه آدم بود و مادر درستی منم میگفتم مادرشه حف به رگردنش داره ولی تمام این سالا با حقه بازی و تلکن کردن شوهر من زندگی کرده،بعد فکر کردی ۱۰ تومن میگیره همچین آدمی آخه،رفته خطشو دائمی کرده قبضشو میفرسته برام😑

منظورت نفهمیدم ولی من مشکلی ندارم از شارژ خب مم وظیفه ای ندارم

نگاه کن پول شارژ کمه ولی بعضی مادرشوهرا خدمت رسانی و تیغ زدن رو وظیفه بچه میدونن 

یا مثلا میگن چیزی بخر پولی نمیدن خیلی بده