2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرم میگه شارژ بفرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 105 پست
منم الان همینو میگم بچه هام کوچیکن ولی میدونم قطعا نمیشه بچه وظیفه داره نسبت به یه سری مسائل الان م ...

مادر خودم تا حالا پول نگرفته از بچه هاش  انشالله منم محتاج نشم که عروس یا دامادم ناراحت بشن یا بچم بمونه تو رودربایستی،پول گرفتن خوشم نمیاد دس خودم نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی آنقدر درگیر شدی ک تاپیک زدی یعنی بهت فشار اومده دیگه با خودت رو راست باش

ببخشید نیومدم تاپیک خیانت بزنم . همین دوساعت پیش زنگ زد ش بفرس من ب هیوجامم نبود چون مکالمشون طولانی بود سر شام بودیم شوهرم فراموش کرد بفرسته ک همین نیم ساعت پیش بهش یاداروری کردم .. حالا شما ذهنت منحرفه هرجور مایلی فکر کن 😊

پدرشوهرت میدونه ؟؟؟

اون فوت شده اینم بعد از اون صیغه کرده یه بچه پس انداخته داده به باباش بعدشم باز صیغه کرده که احدی ازش خبر نداره با صدتای دیگم لاس میزنه یه وضعی اصلا ،ولی انقدر بازیگر ماهریه که همه فکر میکنن یه آدم فرشته پاکدامن فداکار و ... هست!

ولی من خوشم نمیاد پیر شدم از بچه هام چیزی بگیرم مگه خودم چلاقم نمیتونم بگیرم😐

احتمالا انقدر تکنولوژی پیشرفت کنه و با الان فرق داشته باشه که مجبوریم یه سری از کارهامون رو به بچه ها بگیم چون بخوایم نخوایم از این سرعت پیشرفت تکنولوژی جا میمونیم . 

همین الان پسر ۱۴ ساله من از کامپیوتر و گوشی یه چیزایی میدونه که ما نمیدونیم دیگه چه برسه به ۲۰ سال بعد 🤦‍♀️

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
اگه آدم بود و مادر درستی منم میگفتم مادرشه حف به رگردنش داره ولی تمام این سالا با حقه بازی و تلکن کر ...

خدا صبرتون بده واقعا ادم حرصی میشه.حالا ادم در حد نیاز طرف کمک میکنه ن این خرجای غیر ضرور اونم با این اوضاع ادم تو خرج زندگی خودش میمونه 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عزیزم بذار صدقه زندگیتون این شارژارو ‌همسر منم هر چن وقت یکبار ۱ تمن .۵۰۰ تمن ۲ تمن میفرسته واسه خون ...

نمیدونم چرا همه بامن چپ شدن بمن چه اصلا ربطی بمن نداره والا انقد نقدی و هرید خونه شوهرم کمکشون میکنه ک من بخام حسودی کنم جا زیاد دارم نبخاطر ی شارژ ده تومنی نمونه ش روز مادر پارسال  ی وسیله خونه خرید برا مادرش برامن هیچی گفت ندارم .‌ 

نگاه کن پول شارژ کمه ولی بعضی مادرشوهرا خدمت رسانی و تیغ زدن رو وظیفه بچه میدونن یا مثلا میگن چیزی ب ...

راجب این موضوع باید تاپیک جدا بزنم الان همه علیه منن 😂

خدا صبرتون بده واقعا ادم حرصی میشه.حالا ادم در حد نیاز طرف کمک میکنه ن این خرجای غیر ضرور اونم با ای ...

من فقط زورم به این میاد که فقط از شوهر من میگیره بعد واسه من قیافه میگیره و تیکه میندازه میمون ولی خدمت رسانیش و تا کمر دولا شدنش واسه جاریمه!شوهرمم خودشو زده اون راه نمیخواد ذات عنشو بشناسه ،باور میکنی چند تیکه زمین خرید شوهرم قسطاشو داد الان میگه نه من خودم دادم شوهر مخفیم داد شوهر تو نداده قسمم میخوره!

نمیدونم چرا همه بامن چپ شدن بمن چه اصلا ربطی بمن نداره والا انقد نقدی و هرید خونه شوهرم کمکشون میکنه ...

عیب نداره اینجا دیگه اینجوریه هرجوری صحبت کنی بالاخره ۲ نفر پیدا میشن ک بگن ن شما منظورت اینه منظورت اونه هرچقدم توضیح بدی بیفایدس .اصلا اهمیت نده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔