2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی سخته

122 بازدید | 9 پست

چه ورزش ها و حرکتی باید انجام داد

میخوام‌ طبیعی بشم که بعدن کارهامو خودم بکنم مادرم این ها هست ولی نمیاد برسه 

میشه اونهایی که‌ زایمان طبیعی کردن بگن؟؟

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عززم طبیعی هم که باشی که سریع پا نمیشی بدو بدو قورمه سبزیتو بار بزاری 😐باید حداقل چند روز رو کامل استراحت کنی و به خودت برسی که بدنت یک هزارم قوای از دست رفتشو بتونه برگردونه 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

والا منکه سزارین هم بودم بعدش خودم کارامو انجام دادم اونم دوقلو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عززم طبیعی هم که باشی که سریع پا نمیشی بدو بدو قورمه سبزیتو بار بزاری 😐باید حداقل چند روز رو کامل ا ...

مبدونم عزیزم ولی آدم کارهای خودش و بچه شو انجام بده چون کسی رو ندارم بیان

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

مبدونم عزیزم ولی آدم کارهای خودش و بچه شو انجام بده چون کسی رو ندارم بیان

کارای خودتو بچه رو اره منم کسی رو ندارم مجبورم خودم کارامو انجام بدم. اما در کل از الان به خودت استرس وارد نکن پیاده روی داشته باش ماه اخر خرما روزی یکی دوتا بخور نه بیشتر . رابطه بدون جلو گیری داشته باش 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

پیاده روی داشته باش خیلی 

کلاس بارداری رو اگه نرفتی حتما برو 

بزار دردات شروع شه بعد برو بیمارستان 

موقع زایمان هم جیغ و داد نزن سعی کن موقع درد نفس عمیق بکشی

من شخصی هستم که وقتی دستم یه خراش برداره تا یه هفته میگم درد دارم اینقدر که تحمل دردم کمه 

موقع درد زایمان یکی دوبار داد زدم دفعه بعد تمرکز کردم رو دردم دیدم اونقدری نیس که جیغ بزنم نفس عمیق می‌کشیدم با کپسولی که کنارم گذاشته بودن 

تو بیمارستان دقیقا کارایی که دکتر یا ماما میگه رو گوش کن 

یه ورزش دیگه هم ماما به داده بود واسه روزای آخر 

اینکه به حالت سجده بشینی و پاهات رو باز تر کنی بعد باسنت رو دورانی سعی کنی بچرخونی 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
پیاده روی داشته باش خیلی کلاس بارداری رو اگه نرفتی حتما برو بزار دردات شروع شه بعد برو بیمارستان موق ...

مرسی عزیزم فدات اره دکترم گفته از سرویس معمولی استفاده کت

اکانت ۳ نفره مون💞🤪