2777
2789

وقتی دیدی دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه باید همراش رفت

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر میکنم همه اونایی که از دیدنش خوشحال میشیم و بهش راغبیم عمرمون از بقیه بیشتر بشه 

چون کار دنیا اونجوریه که هرچی میخوای بهش نرسی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
میگم بزار دخترم بزرگ بشه بعد بیا دنبالم

اخیییی

منم از وقتی دخترم به دنیا اومده ا مرگ متنفر شدم😖

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

میگم چخه چخه چخه

افرین🤣

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

مگه میشه چیزی گفت اون لحظه؟🤔

آدم کپ میکنه

شایدم از ترس قاطی کنم بسم الله بگم که غیب بشه🤪

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

خوش اومدی

به خدا هم میگم،خدایااااا اول منو ببخش بعد ببر

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

یعنی امشب انقدر از دست دخترم اذیتم به شوهرم گفتم این اخر منو ایست قلبی میده دلم خنک میشه اونوقت بدون ...

دور از جونتون 

عکس پروفایلتون با پیامی که گذاشتی ست شده 

چه همه راضی ایم بریم من از خدامه

چیزی مگه هست که بمونیم؟؟؟؟؟.خدا راست گفته واقعا 

این دنیا سرگرمیه 

واقعا ایستگا شدیم همه 

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

چرا😂

من از خدا عمر طولانی میخوامممم😭